RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Primăria Carei nu invită careienii la Ziua Națională

Primăria Carei nu ne invită să participăm la manifestările dedicate Zilei Naționale. Ne invită doar să lăsăm bani pentru locurile de parcare. Nu a postat nici acum imaginile de la Ziua Armatei și Ziua eliberării orașului, 25 octombrie.

De când folosește în comun numerele de telefon și adresele poștale și de mail cu UDMR Carei nu se mai postează nimic cu tricolor pe pagina primăriei Carei…de parcă nu ar beneficia de zeci de milioane de lei din bugetul de stat al României.

Calicie sau sfidare marca UDMR Carei? Prefectura Satu Mare le permite folosirea de numere de telefon și adrese comune cu Primăria Carei

Primăriile Tășnad și Satu Mare își invită cetățenii la Ziua Națională a României, fără nicio reținere.

Programul pentru Ziua Națională a României de la Carei va fi unul sobru, cu formațiile culturla artistice locale pentru că Primăria Carei nu alocă fonduri pentru soliști de renume sau ansambluri populare din alte regiuni ale țării.

apiland.ro

Fonduri de la bugetul local se alocă doar pentru aducerea de ansambluri populare ale minoritarilor. Discriminarea este politica cuplului Kovacs-Keizer.

Buletin de CareiContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]