Primăria Carei nu invită careienii la Ziua Națională

Primăria Carei nu ne invită să participăm la manifestările dedicate Zilei Naționale. Ne invită doar să lăsăm bani pentru locurile de parcare. Nu a postat nici acum imaginile de la Ziua Armatei și Ziua eliberării orașului, 25 octombrie.

De când folosește în comun numerele de telefon și adresele poștale și de mail cu UDMR Carei nu se mai postează nimic cu tricolor pe pagina primăriei Carei…de parcă nu ar beneficia de zeci de milioane de lei din bugetul de stat al României.

Calicie sau sfidare marca UDMR Carei? Prefectura Satu Mare le permite folosirea de numere de telefon și adrese comune cu Primăria Carei

Primăriile Tășnad și Satu Mare își invită cetățenii la Ziua Națională a României, fără nicio reținere.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Programul pentru Ziua Națională a României de la Carei va fi unul sobru, cu formațiile culturla artistice locale pentru că Primăria Carei nu alocă fonduri pentru soliști de renume sau ansambluri populare din alte regiuni ale țării.

Fonduri de la bugetul local se alocă doar pentru aducerea de ansambluri populare ale minoritarilor. Discriminarea este politica cuplului Kovacs-Keizer.

Buletin de Carei

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Cel mai tânăr poet vrâncean al echipei noastre a fost premiat la Târgu Jiu

mie nov. 23 , 2022
Este o onoare pentru redacția noastră ca cel mai tânăr ziarist și poet vrâncean al echipei noastre să fie invitat la Târgu Jiu pentru premiere. Este o dovadă că publicația noastră a promovat și tineri de o înaltă ținută culturală și morală, recunoscuți de organizațiile naționale de specialitate. Nu ajung […]

Poate vă place și:

libris.ro