Acțiune a Comunității Identitare sub sloganul: “Gătim pentru românii defavorizați”

În data de 21 Aprilie 2023, membrii Asociației Comunitatea Identitară România din Cluj-Napoca au participat ca voluntari la masa săracilor. Tinerii tradiționaliști au ajutat la gătitul, selectarea și împachetarea alimentelor. Activitatea s-a desfășurat împreună cu Asociația Masa Săracilor, organizație creștină din Cluj, care colectează alimente și gătește pentru cei nevoiași în fiecare săptămână. În doar câteva ore au fost pregătite 400 de porții, ce au ajuns la o mulțime de români defavorizați. La sfârșit, membrii organizației au ajutat la transportarea unor caserole cu hrană într-o parohie din oraș ce oferă mese calde celor nevoiași.

Ca militanți naționaliști și creștini, credem cu tărie că e datoria fiecăruia dintre noi de a îi ajuta pe românii aflați în dificultate, chiar dacă acest lucru înseamnă să ne sacrificăm o parte din timpul și energia noastră. Chiar și într-un oraș dezvoltat economic, precum Clujul, există mulți oameni săraci ce nu își permit o masă caldă. Fără această formă de ajutor, situația lor ar fi și mai grea. Îi încurajăm pe toți tinerii să își dedice o parte din timp unor astfel de fapte caritabile. Cei ce doriți să dați o mână de ajutor la astfel de acțiuni filantropice, contactați-ne la info@comunitateaidentitara.com și veniți alături de noi!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Diana Iovanovici-Șoșoacă invitată de Ambasada Rusiei, alături de generalul Radu Theodoru

joi mai 4 , 2023
Pe site-ul Senatului României a apărut un comunicat de presă potrivit căruia senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă a primit o invitație la o recepție organizată de către Ambasada Rusiei. Pe surse am aflat că pe lângă Diana Iovanovici-Șoșoacă, la această recepție organizată de către Ambasada Rusiei au fost invitate o serie de […]
Diana Iovanovici-Șoșoacă invitată de Ambasada Rusiei, alături de generalul Radu Theodoru

Poate vă place și:

libris.ro