RSS
TwitterFacebookPinterest

Diana Iovanovici-Șoșoacă invitată de Ambasada Rusiei, alături de generalul Radu Theodoru

Pe site-ul Senatului României a apărut un comunicat de presă potrivit căruia senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă a primit o invitație la o recepție organizată de către Ambasada Rusiei. Pe surse am aflat că pe lângă Diana Iovanovici-Șoșoacă, la această recepție organizată de către Ambasada Rusiei au fost invitate o serie de personalități din societatea românească, printre care și generalul Radu Theodoru, erou de război și un scriitor foarte prolific, cunoscut publicului larg pentru subiectele istorice, militare, științifico-fantastice, de aventură și politice, abordate în cărțile sale.

“Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă va participa la recepția organizată de Ambasada Rusiei

Ambasada Rusiei la București, prin E.S. Dl. ambasador Valery KUZMIN, a transmis Cabinetului Parlamentar al doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă invitația de a participa la recepția organizată la sediul Ambasadei Federației Ruse din București, din data de 4 mai 2023, cu ocazia aniversării a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al doilea război mondial.
În spiritul dialogului și al deschiderii care o caracterizează, doamna senator a decis să dea curs invitației de a participa la acest eveniment emblematic pentru istoria țărilor noastre.
Participarea la un astfel de eveniment, deși blamată de susținătorii izolării Rusiei, este un bun prilej de reluare a dialogului pe o serie de teme sensibile rămase nesoluționate și care constituie în continuare sursa neîncrederii dintre poporul român și cel rus.
O Românie puternică este o Românie capabilă de dialog și de deschidere, de negociere și de afirmare, dincolo de limitările impuse de centrele de putere globaliste, ale căror interese nu coincid cu cele ale poporului român sau rus.”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul Senatului României

“Ambasada Rusiei la București, prin E.S. Dl. ambasador Valery KUZMIN, a transmis Cabinetului Parlamentar al doamnei senator Diana Iovanovici- Șoșoacă invitația de a participa la recepția organizată la sediul Ambasadei Federației Ruse din București, din data de 4 mai 2023, cu ocazia aniversării a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al doilea război mondial.

În spiritul dialogului și al deschiderii care o caracterizează, doamna senator a decis să dea curs invitației de a participa la acest eveniment emblematic pentru istoria țărilor noastre. Participarea la un astfel de eveniment, deși blamată de susținătorii izolării Rusiei, este un bun prilej de reluare a dialogului pe o serie de teme sensibile rămase nesoluționate și care constituie în continuare sursa neîncrederii dintre poporul român și cel rus.

apiland.ro

O Românie puternică este o Românie capabilă de dialog și de deschidere, de negociere și de afirmare, dincolo de limitările impuse de centrele de putere globaliste, ale căror interese nu coincid cu cele ale poporului român sau rus.”Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]