libris.ro

Actorul clujean Emanuel Petran: „Domnule Boc, cel care ucideți cultura românească și prin asta, memoria și identitatea noastră, a românilor!”

Actorul clujean Emanuel Petran: „Domnule Boc, cel care ucideți cultura românească și prin asta, memoria și identitatea noastră, a românilor!”

Actorul și regizorul clujean Emanuel Petran reacționează împotriva primarului Clujului, Emil Boc, acuzându-l că „dă jos statuile românești din Cluj și le șterge memoria”, enumerând activitatea antiromânească a minionului în mandatele căruia Clujul s-a retrocedat prin ilegalități strigătoare la cer către tot felul de personaje dubioase:

„Domnule Boc, cel care ucideți cultura românească și prin asta, memoria și identitatea noastră, a românilor!

Hai să enumerăm ce faceți dumneavoastră ca primar al unui oraș românesc:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


1. Dați jos statuile romanești din Cluj și le stergeti memoria, prin maghiari medaliați de Budapesta, gen Arnold Maczalik. Statuile maghiare, nu, din contră, acestea se ridică.

2. Sub mandatul dumneavoastră se retrocedează, prin judecători aranjați, clădiri din centrul Clujului, unor urmași ai maghiarilor care au fost deja despăgubiți de către statul român. Astfel, centrul Clujului, sub mandatul dumneavoastră, devine maghiar.

3. Sub oblăduirea dumneavoastră se organizează un festival în mijlocul Clujului, Untold, care înnebunește majoritatea locuitorilor, majoritate care nu gustă acest tip de manifestare. În prim planul acestui festival apare Gheboasă, un biet tânăr în căutare de glorie, care își extrage esența din zone promiscue și care devine model pentru sute de mii de tineri. Astfel, din punct de vedere cultural, Pata Rât devine modelul existențial al sutelor de mii de tineri. Asta în timp ce demolați statui romanești și stergeti numele lui Eminescu și Blaga.

4. Toată lumea știe că la Untold se permit drogurile și că siguranța acelor tineri, nevinovați de altfel, este pusă grav în pericol, fiindcă numărul lor nu respectă regulile ISU. Astfel, sunteți obligați să mințiți în raportări, care se bat cap în cap, ca să nu fiți prinși. Ba chiar, scena ia foc și totul este aproape de un dezastru.

5. Vă lăudați că ați atras 5 miliarde de euro ca să faceți metroul și alte construcții. Dar aceste lucruri nu fac altceva decât să pregătească orașul ghetou de 15 minute , deci banii vă sunt dați nu pe capacități organizatorice, ci pe interesul celor care vor să scoată bani din oraș si să-l domine, în timp ce populația majoritară vă trebui să stea în ghetou și să se mute la periferii.

Concluzii:

Sub mandatul dumneavoastră ca primar al Clujului, doriți să demolați cultura și identitatea română, să-i mutați la periferii pe tinerii pe care îi lăsați să ia droguri pentru asta și le oferiți muzică care să fie în ton cu periferia, pentru a se obișnui. Iar în centrul Clujului urmează să stea doar urmașii maghiarilor care au fost deja despăgubiți odată de către statul român. Iar cei pe care i-ați dat afară din casele lor din centru și au trebuit să se mute la periferii, din cauza maghiarilor, a muzicii si a samsarilor imobiliari pe care îi păstoriti și care au făcut din Cluj un Paris, dar doar la prețuri, le băgați metrou ca să poată să vină să viziteze cu viză și pe bani Clujul, orașul de 15 minute.

E clar că nu ați gândit dumneavoastră asta și că nu sunteți decât un executant. Sunteți o licheluță care execută ordinele și planul unor afaceriști din afară, iar dumneavoastră, în stilul tradiției familiei dumneavoastră, ați trădat.

Acum, să vedem ce ați promis clujenilor în campania electorală atunci când v-au ales? Cu siguranță nu asta!

Domnule Boc, împreună cu finul dumneavoastră, domnul din Aghireș, Tișe, președintele Consiliului Judetean Cluj, pregătiți celor care v-au ales o sclavie crâncenă. O spun ca om de cultură, ca fost manager, ca român.

Ziarele maghiare spun că guvernul maghiar a băgat în Transilvania miliarde de euro. Clujul fiind capitala interesului lor aici, cam câți or fi întrat în Cluj?

De asta împreună cu domnul Tișe v-ați zbătut ca prin instituții românești, cum ar fi și Teatrul de Păpuși Puck, să se spele bani de la Budapesta, care să ajungă la ONG-uri și asociații maghiare din Transilvania, iar acestea să lupte pentru autonomia Transilvaniei, iar apoi pentru unirea cu Ungaria?

Iar cine s-a opus acestei trădări, cum aș fi eu, i-ați deschis procese cu zeci de mii de euro, l-ati monitorizat prin serviciile de specialitate ca să îl înnebuniți, ați participat la moartea părinților lui, ați aranjat ca procesele să ajungă la judecători aranjați, aceiași care au și retrocedat ilegal clădirile din centrul Clujului. Am făcut, pentru a mă opune trădarii voastre, greva foamei 24 de zile ca să stopez lucrurile și să atrag atenția oamenilor.

Toate acestea urmează să se spargă cu zgomot mare! Promit!

Dacă mi se întâmplă ceva, se știe unde va trebui să vină procuratura!”, a scris pe facebook actorul clujean Emanuel Petran

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info