libris.ro

Mafia politica, plosnitariile sorosiste si postacii platiti au adus Romania intr-un imens regres

Mafia politica, plosnitariile sorosiste si postacii platiti au adus Romania intr-un imens regres

Toti cei care si-au setat „neuronul” pe doctrina lansata de catre Soros (o societate deschisa) si fac propaganda acestei doctrine, fie prin intermediul plosnitariilor pe care le numesc ONG-uri, fie prin postacii platiti de catre mafia politica din Romania sau prin intermediul unei mass media ticalosite si vandute pentru un pumn de arginti, nu sunt altceva decat vechii kominternisti, „internationalistii proletari” care si-au luat acum o noua denumire. Sunt de fapt aceleasi doctrine globaliste de la mijlocul secolului trecut dar cu alte denumiri, doctrine folosite pentru estomparea sau stergerea identitatii oamenilor.

Mafia politica, plosnitariile sorosiste si postacii platiti au adus Romania intr-un imens regres

Despre postacii platiti de catre mafia politica din Romania noi am atras in repetate randuri atentia. O uriasa masina de propaganda a functionat si inca mai functioneaza in Romania si la acest moment. Aceeasi armata de propagandisti, de postaci platiti de care am tot pomenit noi pana acum in articolele noastre este inca activa.

Si sa nu va imaginati ca aceasta uriasa masina de propaganda este platita cu bani curati sau ca este doar in slujba unei singure tabere politice! 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cititi si: Basescu a folosit banii din taierea salariilor si a pensiilor pentru a-si finanta uriasa masina de propaganda!

Poate va intrebati de ce amestecam problema postacilor platiti si cu cea a plosnitariilor lui Soros din Romania si ce treaba au una cu cealalta. Ei bine, le amestecam tocmai pentru ca au treaba una cu cealalata fiindca George Soros a creat si finantat o serie de ONG-uri care au propulsat Alianta DA la guvernare in Romania, el fiind creierul din spatele a mai multor revolutii colorate din lumea intreaga.

Plosnitariile sorosiste sunt la fel de nocive oriunde s-ar afla ele pe glob, incepand de la cele care au starnit revolutii sau lovituri de stat pana la cele care militeaza pentru legalizarea drogurilor, pedofiliei, pentru raspandirea urii interetnice sau impotriva unor anumite categorii sociale, religioase, etnice, politice, culturale, etc

” Dacă a existat vreodată un om caruia i s-ar potrivi stereotipul de iudeo – plutocratic bolșevic mondial sionist conspirator , acesta sunt eu …” ar fi spus George Soros pentru Sydney Morning Herald în timpul unui interviu publicat la 15 noiembrie 1997.

Plosnitele sorosiste sunt de asemenea platite pentru a raspandi propaganda globalista, atacand fara scrupule valori culturale, istorice, spirituale, incitand la ura impotriva unor anumite categorii sociale, religioase, etnice, politice, culturale, etc, totul numai pentru a-si atinge scopurile, calcand adesea pe cadavre daca este nevoie.

Adeseori, plosnitariile acestea sorosiste isi iau denumiri care sa impuna respect prin insasi numele lor, si profitand de curentul global de impunere a respectarii drepturilor si libertatilor omului, imping de multe ori aceste „libertati” dincolo de limitele nebuniei cateodata, dorind sa impuna legalizarea drogurilor, pedofiliei, zoofiliei si alte asemenea „libertati” care sa perverteasca in fel si chip societatea in care traim.

Special sunt cerute si impinse aceste „libertati” dincolo de limita imaginatiei uneori, cu scopul intentionat de a perverti si desensibiliza umanitatea, de a transforma oamenii si a-i aduce la nivelul de bestii vicioase,  pentru ca intr-un final asta sa duca la estomparea sau stergerea identitatii oamenilor.

Plosnitariile sorosiste si postacii platiti au adus Romania intr-un imens regres. Tot ceea ce s-a incercat a se cladi cu truda de catre generatii intregi de romani a fost pervertit si murdarit doar in doua decenii de catre aceste armate de plosnite si de catre sustinatorii lor din umbra. Marlania si badarania a fost principala arma cu care acesti ipochimeni si-au „sustinut” punctele de vedere. Orice om cu bun simt s-a retras rapid din orice dezbatere politica sau de alta natura cand isi faceau simtita prezenta aceste scursuri ale umanitatii.

Romania a fost adusa de catre mafia politica, plosnitariile sorosiste si postacii platiti inapoi in vremurile cand comisarii ideologici trasau limitele pana unde putem gandi sau simti, urmand in caz contrar sa suporti consecintele intalnirii cu „politia gandirii”. In Romania de astazi multa lume sta cu frica in san, la fel ca prin anii ’50. Poti fi arestat, dat in judecata sau linsat mediatic de catre trusturile de presa aservite mafiei daca iesi din tiparele concepute si prevazute de catre noua „politie a gandirii”.

SRI si SIE au incaput pe mana unor suflete de slugi de ale lui Soros, sursa imagine: deveghepatriei.wordpress.com
SRI si SIE au incaput pe mana unor suflete de slugi de ale lui Soros, sursa imagine: deveghepatriei.wordpress.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info