PLUS va lupta cu flatulațiile provocate de fasole precum Don Quijote?

Bolșevicăraia” USR-isto-TFL-isto-Rezistentă a ouat o perlă în PLUS. Găina ouătoare de perle pe bandă rulantă este în continuare controversata Oana Bogdan, farul călăuzitor al tinerilor neobolșevici din gruparea pseudopolitică de pișăcioși ai lui Cioloș, neonul ideologic de la care își iau lumină numeroase nevertebrate cu pretenții de salvatori, nu numai ai României, ci ai întregii planete.

“… să nu uitați de flatulențe, vă rog. Ministrul britanic al schimbării climatice, Lady Verma, a avertizat populația să mănânce mai puțină fasole pentru a reduce flatulențele, deoarece metanul emanat prin flatulație este un factor cauzator al încălzirii globale”, a scris Oana Bogdan într-un comentariu postat pe facebook la un articol privind poluarea

PLUS va lupta cu flatulațiile precum Don Quijote?, Foto: Youtube / PIATRAONLINE
PLUS va lupta cu flatulațiile precum Don Quijote?, Foto: Youtube / PIATRAONLINE

Da, da, să nu uitați de flatulențe. Nu or fi oare tocmai ăștia cei care târâie după ei prin piețele publice un așa zis filosof matusalemic care aduce mai curând cu o conservă de fasole umblătoare?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Asta ne amintește deja de o altă idee din urmă cu câțiva ani legată de flatulațiile vacilor și de poluarea produsă de vaci, o idee năstrușnică scornită de către neomarxiștii care bântuie prin aparatul birocratic al Uniunii Europene:
o directivă prin care s-ar fi interzis ca pășunile să mai fie fertilizate în așa fel încât să depășească un anumit procent de nitrați; altfel spus, vacile nu ar mai fi avut voie să pască libere, pentru că atunci excrementele lor ar face ca acest procent al nitraților din sol să depășească limita admisă.

Reguli stupide impuse de UE - vaci cu scutece uriase?
Reguli stupide impuse de UE – vaci cu scutece uriase?

Un fermier din Bavaria,  Johan Huber, a încercat să facă haz de necaz echipându-și una din vaci cu un scutec imens improvizat. Fermierii consideră aceste directive stupide și spun că le amenință modul tradițional de viață.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cătălin Ivan: "PE nu a reușit să acționeze în mod responsabil, permițând acest eveniment revizionist și separatist"

lun mart. 18 , 2019
Propagandă găunoasă iredentistă maghiară în Parlamentul European, cu PPE ( Partidul Popular European) pe post de sponsor al unui eveniment susținut de Ungaria, și avându-l ca organizator pe … trădătorul Laszlo Tokes. Un eveniment intitulat  „Transylvania in the EU” (Transilvania în UE), cu subtitlul “Unio, Erdellyel – Unió Európával” este coordonat […]

Poate vă place și:

libris.ro