RSS

Protestatarii din Piața Victorie…

,,Dacă am timp mâine…

La 30 septembrie 1831 era întocm…

În 1831, Iordache Go…

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

PLUS va lupta cu flatulațiile provocate de fasole precum Don Quijote?

Print Friendly, PDF & Email

Bolșevicăraia” USR-isto-TFL-isto-Rezistentă a ouat o perlă în PLUS. Găina ouătoare de perle pe bandă rulantă este în continuare controversata Oana Bogdan, farul călăuzitor al tinerilor neobolșevici din gruparea pseudopolitică de pișăcioși ai lui Cioloș, neonul ideologic de la care își iau lumină numeroase nevertebrate cu pretenții de salvatori, nu numai ai României, ci ai întregii planete.

“… să nu uitați de flatulențe, vă rog. Ministrul britanic al schimbării climatice, Lady Verma, a avertizat populația să mănânce mai puțină fasole pentru a reduce flatulențele, deoarece metanul emanat prin flatulație este un factor cauzator al încălzirii globale”, a scris Oana Bogdan într-un comentariu postat pe facebook la un articol privind poluarea

PLUS va lupta cu flatulațiile precum Don Quijote?, Foto: Youtube / PIATRAONLINE
PLUS va lupta cu flatulațiile precum Don Quijote?, Foto: Youtube / PIATRAONLINE

Da, da, să nu uitați de flatulențe. Nu or fi oare tocmai ăștia cei care târâie după ei prin piețele publice un așa zis filosof matusalemic care aduce mai curând cu o conservă de fasole umblătoare?

Asta ne amintește deja de o altă idee din urmă cu câțiva ani legată de flatulațiile vacilor și de poluarea produsă de vaci, o idee năstrușnică scornită de către neomarxiștii care bântuie prin aparatul birocratic al Uniunii Europene:
o directivă prin care s-ar fi interzis ca pășunile să mai fie fertilizate în așa fel încât să depășească un anumit procent de nitrați; altfel spus, vacile nu ar mai fi avut voie să pască libere, pentru că atunci excrementele lor ar face ca acest procent al nitraților din sol să depășească limita admisă.

Reguli stupide impuse de UE - vaci cu scutece uriase?
Reguli stupide impuse de UE – vaci cu scutece uriase?

Un fermier din Bavaria,  Johan Huber, a încercat să facă haz de necaz echipându-și una din vaci cu un scutec imens improvizat. Fermierii consideră aceste directive stupide și spun că le amenință modul tradițional de viață.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info