libris.ro

Historia, site de cancanuri, barfe si pseudoistorie

Historia, site de cancanuri, barfe si pseudoistorie

Priviti imaginea de mai sus, este raspunsul celor de la Historia pe Facebook catre o doamna deranjata de minciunile lui Lucian Boia pe care cei de la Historia le raspandesc si le promoveaza cu o placere perversa. Pai bine domnilor, daca sunteti de acord ca Lucian Boia nu este un istoric demn de luat in seama ci mai mult un fel de mahalagioaca mincinoasa ce spune mai mult lucruri trasnite de ce il tot promovati si de ce ii promovati cartile? Si de ce v-ati mai denumit „Historia” cand voi reprezentati un site de cancanuri, barfe si pseudoistorie?

Cu alte cuvinte, Lucian Boia este un „nene” care este binecunoscut ca mincinos, pana si de catre Historia, sau de faptul ca pe timpul regimului comunist obisnuia sa afirme exact contrariul fata de ce afirma acum.La scurt timp, cei de la Historia au sters acest comentariu, dandu-si probabil seama ca se fac si mai mult de rahat, imaginea cu acest comentariu fiind totusi inspirat salvata la timp de catre un utilizator al retelei de socializare.

Daca voi raspanditi o istorie „alternativa” atunci de ce nu spuneti ca nimeni nu trebuie sa ia in serios ce scrieti voi ci mai degraba sa se gandeasca la voi ca la un site de tipul cancan sau wowbiz? Un tabloid cu barfe, cancanuri si pseudoistorie este mai aproape de realitatea pe care o reprezinta Historia decat imaginea falsa sub care s-a ascuns pana acum, ajutata fiind si de alegerea unui nume cu rezonanta inselatoare. Si ma rog daca nu sunteti o publicatie antiromaneasca de ce nu ati ales simplu numele de „Istoria” si ati ales „Historia”, cu „H” de la „Hungaria”?

Scriam la un moment dat despre Historia, publicatie de propaganda filo-maghiara, ca are mania de a raspandi bazaconiile lui Lucian Boia si ale oricui concepe militeaza impotriva intereselor Romaniei si ale poporului roman. „Articolele” lor favorite sunt legate cu precadere de cine a fost primul in Transilvania, si unul dintre aceste articole intitulat Ce au găsit ungurii în Transilvania când au ajuns aici?!”, semnat de catre Bogdan Murgescu, este promovat cu agresivitate, fanatism si redistribuit de sute de ori deja de acum pe retelele de socializare, de cel putin cate o data pe zi si care sugereaza ca pretentiile romanilor asupra Ardealului nu prea sunt legitime.

Historia, site de cancanuri, barfe si pseudoistorie
Historia, site de cancanuri, barfe si pseudoistorie


Oare trebuie sa ne surprinda ca acest „istoric”, Bogdan Murgescu, a fost de curand premiat de catre masoni? In cadrul Galei Premiilor Marii Loji Nationale (masonice), Bogdan Murgescu a primit premiul „Eugen Carada” pentru economie. In Evenimentul Zilei regasim un articol intitulat „Istoricul Bogdan Murgescu, premiat de masoni” in care acest subiect este redat mai pe larg.

Ni se confirma inca o data ca Historia este o publicatie antiromaneasca, subventionata de catre Soros si de catre oculta mondiala iar implicarea masonilor in facilitarea trecerii Transilvaniei in posesia Ungariei nu trebuie neglijata. Asa cum aratam in unele articole anterioare cum ar fi Decreteii – Lupta lui Ceausescu cu depopularea Romaniei planuita de oculta mondiala sau Cand trebuie sa scapam de Ponta ? Inainte sau dupa ce ne vinde Ardealul ? problema legata de actiunile subversive ale unor interese oculte este reala si incepe din pacate sa se adevereasca treptat.

Surse:

[1] glasul.info/?p=235
[2] glasul.info/?p=187
[3] www.evz.ro/istoricul-bogdan-murgescu-premiat-de-masoni-934993.html
[4]  http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/ce-au-gasit-ungurii-transilvania-cand-au-ajuns-aici

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info