RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comorile pierdute ale Afganistanului, un documentar deosebit de interesant

Print Friendly, PDF & Email

Afganistanul – situat la o rascruce de pe Drumul Matasii, a adunat comorile lumii antice. Un mozaic incredibil de culturi si-a lasat amprenta asupra acestor meleaguri. Dar in ultimele trei decenii, razboiul si terorismul au devastat mostenirea culturala a Afganistanului. Totusi, in acest loc, care a rezistat unor invadatori temuti precum Alexandru cel Mare si Genghis Khan, trecutul nu vrea sa piara.

Comorile pierdute ale Afganistanului, un documentar deosebit de interesant

O mana de oameni curajosi din Afganistan au intervenit si au salvat de la o iminenta distrugere din calea talibanilor, comorile culturale si istorice afgane, vestigii arheologice, picturi sau arhivele cinematografice. Cu pretul vietii lor, acesti oameni au facut posibila pastrarea unor comori considerate pierdute. Cand mostenirea culturala a Afganistanului a fost atacata de catre talibani, acesti oameni au fost singurii care s-au opus furiei nebune a fanaticilor religiosi care distrugeau operele de arta sau vestigiile arheologice.

LINK VIDEO

Comorile Pierdute Ale Afganistanului, un documentar deosebit de interesant

Comorile Pierdute Ale Afganistanului, un documentar deosebit de interesant

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline