libris.ro

Propaganda anticrestina continua! Cuiburi cominterniste folosesc orice mijloace murdare pentru a denigra crestinismul!

Propaganda anticrestina continua! Cuiburi cominterniste folosesc orice mijloace murdare pentru a denigra crestinismul!

E drept ca ni se arunca zilnic exemple dintre cele mai oribile despre ceea ce fac unii prelati dar tocmai aceasta incidenta a cazurilor prezentate aproape zilnic de cate vreun post de televiziune sau de vreo publicatie scrisa sau online ne face sa suspectam daca nu cumva unele dintre aceste cazuri nu doar ca sunt cautate ci uneori chiar si provocate.

Este deja o campanie de propaganda vizibila si murdara impotriva religiei. Exista si derapaje in randul preotimii, nu avem cum nega aceste lucruri evidente, dar despre zecile de mii de preoti si monahi cu har, care sunt implicati in sute de proiecte sociale nu vorbeste nimeni, pe cand propaganda negativa impotriva religiei aproape ca nu lipseste de la nici un asa zis buletin de stiri.

Propaganda anticrestina continua! Cuiburi cominterniste folosesc orice mijloace murdare pentru a denigra crestinismul!

In cei mai crunti ani ai stapanirii bolsevice si criminale din Romania, primele victime „ideologice” au fost bisericile, pe care ori le-au daramat ori le-au profanat transformandu-le in cladiri cu alt uz, de cele mai multe ori unul cat mai jignitor, sau in cel mai bun caz lasate in paragina sa se autodistruga sub actiunea nemiloasa a vicisitudinilor vremii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Duşmanul de moarte al neamului nostru ne ataca biserica continuu si se straduie sa o compromita in ochii poporului. Cine este acest dusman? Multi se refera la numindu-l „Oculta mondila”, o adunatura de criminali, cel putin din punct de vedere moral, promotori ai multor nenorociri care nu se abat deloc intamplator asupra umanitatii: razboaie, foamete, boli, catastrofe „naturale”, poluare, organisme modificate genetic, gaze de sist, otravirea apei, vaccinuri toxice, etc

De ce? Pentru ca la biserica gasesti multe, in primul rand intelepciune, dar ei vor vor sa ducem o viata neinteleapta, bezmetica si in final degradanta uman si existential, sa ne irosim sa ne epuizam si sa scape de noi ca neam de pe teritoriul nostru stramosesc, nu diferit de modul in care au actionat asupra populatiei bastinase, indiene cum li se zice, în SUA dar si cu multe alte popoare.

La biserica gasim indemnuri la chibzuinta, echitate si echilibru dar duşmanul vrea sa ne luam după mesajele ce le transmite prin emisiunile lui de televizor, ziarele lui, revistele lui, care ne indeamna la nechibzuinta, la dezechilibru, la glorificarea inechitatii si a excesului senzorial si material cu consecinta degradarii propriei vieti si a vietii neamului.

Duşmanul neamului nostru ne atacă biserica continuu şi se străduie să o compromită în ochii poporului
Duşmanul neamului nostru ne atacă biserica continuu şi se străduie să o compromită în ochii poporului

Cata in intelepciune pentru propria viata dar si intregii societati in acest citat din Biblie inscris pe peretele Bisericii Pitar Mos in Bucuresti. Dusmanul vrea ca noi sa nu mai ajungem sa citim asa ceva.

In 1989, prin asasinarea capului statului si a 1,100 de patrioti, strainii au acaparat functiile de conducere in stat, au blocat accesul patriotilor la aceste functii si folosesc statul impotriva neamului nostru pe toate planurile. Patriotii din institutii se opun si acesta este unul din motivele pentru care dusmanul nu are succesul planuit.

In istorie, in timpuri de restriste, cand statul, nu si-a indeplinit atributiunile fata de popor din motiv ca a fost capturat de cotropitori, biserica a substituit statul in domeniile esentiale. Eminescu a observat corect cand a spus ca „Biserica este mama poporului roman” intrucat estre singura institutie care are continuitate de 2000 de ani, altele mai vechi fiind doar cultura si traditiile populare.

Stiind importanta bisericii pentru stabilitatea si supravietuirea neamului nostru pe acest teritoriu, dupa ce ne-a luat statul si l-a transformat in arma impotriva noastra, strainii ataca cu foc incrucisat biserica atat ca institutie dar si insasi baza ortodoxiei, pentru a construi o prapastie cat mai mare intre biserica si popor cu scopul final de a lasa neamul roman si fara acest sprijin.

Adrian Grigoriu

Propaganda anticrestina continua! Cuiburi cominterniste folosesc orice mijloace murdare pentru a denigra crestinismul!
Propaganda anticrestina continua! Cuiburi cominterniste folosesc orice mijloace murdare pentru a denigra crestinismul!

Priviti aceste imagini. Cineva a editat prima imagine originala si a adaugat intr-o fotografie pasnica, animale sacrificate si un cutit in mana unuia dintre slujitorii Domnului. Imaginea a circulat de destul de multa vreme pe internet si a avut un impact emotional asupra multora dintre cei care au vazut aceasta imagine trucata.

Tehnica aceasta a falsificarii grosolane a unor imagine nevinovate si transformarea lor in adevarate scene de groaza care sa te oripileze si sa produca un puternic impact vizual si emotional este specifica propagandei kominterniste, a comisarilor sovietici ideologici. Acestia erau insarcinati cu „mobilizarea” soldatilor dar si a populatiei civile impotriva fascistilor, printr-o puternica indoctrinare cu asemenea imagini si o propaganda agresiva. Dar pentru sovietici, pentru bolsevicii criminali, oricine era impotriva lor era considerat fascist, nu doar soldatii germani.

[info]Cititi si : Nu mai falsificati istoria ! Adevarul iese la suprafata mai devreme sau mai tarziu[/info]

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info