libris.ro

Se pregateste pulverizarea Romaniei

Se pregateste pulverizarea Romaniei

Materialul care urmeaza circula pe internet, nefiind semnat de o persoana sau asumat de un grup. Consideram cele scrise ca fiind conforme unei realitati crude dar folosite in acelasi timp pentru propaganda pro-rusa, chiar si prin simpla omisiune a unor lucruri, la fel de suparatoare, pe care Rusia atat de-a lungul istoriei cat si in prezent le-a facut Romaniei, asa ca am decis sa-l publicam mai mult pentru addenda colonelului (rtg.) Vasile I. Zărnescu, care a analizat si comentat acest text:

„La ce ne foloseste ca suntem membrii UE? La nimic. Noi, poporul, nu numai ca nu  avem nimic de castigat, dar mai suntem si prostiti in fata de toti astia care nu stiu altceva ca, vezi, Doamne!, ei sunt democrati si ei trebuie sa ne invete pe noi ce este democratia. Ne-am saturat de „democratia“ lor!

Nu avem nevoie de UE sa ne spună cum sa ne conducem tara. Fie ca este Basescu, Ponta sau Iohannis tot aia e. Toti stau in pozitia „ghiocel“ fata de cei de afara. De ce nu au verticalitate? Pai ei, adica oamenii politici, sunt singurii care au de castigat din UE. Poate a venit timpul sa ne luam soarta in mainile noastre si sa nu-i mai lasam pe altii sa hotarasca pentru noi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cu cat suntem mai multi, cu atat sansa ca sa fim bagati in seama se ridica.

Se pregateste pulverizarea Romaniei
    

        Regionalizarea Romaniei este sinonima cu cedarea suveranitatii

Europa „salvatoare“ nu ne-a salvat niciodata de la nimic, ci, dimpotriva, ne-a conditionat (de exemplu, recunoasterea Independentei de la 1877, de incetatenirea evreilor), ne-a vandut (la Ialta), ne impune norme (discriminarea pozitiva a minoritatilor – evrei, tigani), penalitati etc., deci nu ne va „salva“ nici acum!

Comisia Europeana este o simpla unealta a globalistilor. Aceasta comisie nu face altceva decat sa pregateasca terenul pentru Noua Ordine Mondiala (NOM), guvernul mondial. In ecuatia NOM, planeta va fi condusa prin intermediul ONU.

Agenda 21 este un plan prezentat de ONU in 1992, la conferinta „Earth Summit“, care a avut loc in Rio de Janeiro, Brazilia. Multi stiu ca ONU este o organizatie care apartine globalistilor. ONU este folosita de cativa miliardari puternici pentru a trasa viitorul global al omenirii. Tot sub influenta globalistilor miliardari se mai afla si urmatoarele institutii: FMI, Banca Mondiala, WTO (World Trade Organisation – Organizatia Mondiala a Comertului).

Suntem captivi intereselor blocului euro-atlantic

[tp_product id=”205254451″ feed=”2449″]

Cu Iohannis in politichia externa am mari rezerve (poate si din cauza sfatuitorului: M.-R.U.), adica cu pupatul Licuriciului in problema finantelor (amestecul SUA si UE in politica interna – UE e normal sa se amestece, dar SUA?) si a pozitiei ultra pro-NATO in privinta conflictului din Ucraina.

Deocamdata problema de securitate a Romaniei nu este Rusia, ci frauda corporatista (corporatii americane, europene) care spoliaza economia tarii. In privinta Ucrainei, era de asteptat ca Rusia sa nu stea si sa priveasca cum se apropie NATO de hotarele ei, cand Crimeea (si Ucraina), din perspectiva Rusiei (o perspectiva istorica de altfel), este un teritoriu rusesc.

SUA a dorit sa „cumpere“ cu ajutorul mafiei politice din Ucraina (familia vicepresedintelui SUA, Joe Bideu, fiind direct implicata in afacere) cum face si pe la noi, resursele Ucrainei. Dar Ucraina este un stat creat de URSS in 1919 si 1922 (puteau la fel de bine sa nu faca acest stat). A primit Crimeea de la Rusia in 1954. Ucraina inseamnă „teritoriu de margine“, de margine al Rusiei. Astazi, in Ucraina sunt teritorii istorice rusesti.

Interesele euro-atlantice, reprezentate de SUA si imperiul european in formare

De fapt, institutiile executive ale UE si proiectul SUE par a fi, mai degraba, proiecte americane prin care Washingtonul incearca sa isi prelungeasca politica pe continentul european.

Apartenenta la blocul euro-atlantic ne-a transformat intr-o colonie second hand, exportator de forta de munca ieftina pentru Vest, tarla de resurse minerale date pe degeaba „partenerilor“. Din punct de vedere cultural, blocul euro-atlantic este Sodoma si Gomora, ca ideologie, promovand agresiv drepturile homosexualilor, ideologia incalzirii globale, spectrul fals al suprapopularii planetei, teroarea terorismului, combinand „politicile fricii“ cu cele ale utopiilor globaliste (guvernanta europeana, guvernanta globala etc.).

De cealalta parte, se afla Rusia, uneori in tandem cu China si cu alte tari in relativa ascensiune. Rusia are meritul sa fie singura putere de anvergura mondiala care, la nivel ideologic, propune o alternativa Sodomei si Gomorei euro-atlantice: accentuand valorile traditionale ale familiei, respingand propaganda homosexuala, contrazicand teza suprapopularii si a incalzirii globale.

Ne ajuta la ceva apartenenta la complexul euro-atlantic? In afara statutului de colonie – teren („poligon“) de experimente sociale si de teritoriu util pentru cateva garnizoane militare, nu. Din punct de vedere al securitatii nationale, apartenenta la NATO si UE ne ofera doar ILUZIA protectiei, asa cum nota insusi editorul agentiei mult-citate Stratfor intr-un material dedicat chiar tarii noastre.

Spuneți NU experimentelor cu plante modificate genetic




Romani, spuneți NU experimentelor SUA si aprobate de UE cu plante modificate genetic pe teritoriul Romaniei! Impotriviti-va acestor experimente cu plante modificate genetic, plante care au efecte dezastruoase asupra sanatatii voastre si a copiilor vostri. Aceste plante modificate genetic, fie ca sunt consumate de om, fie de animale a carora carne intra in alimentatia umana, pot genera o serie de boli, inclusiv cancer, scadere a sistemului imunitar si chiar modificari ale ADN-ului uman.

Fac apel catre toate mamele din Romania care vor sa-si vada copii crescand sanatosi sa ia atitudine impotriva acestor actiuni care ne transforma în COBAII SUA si UE.

Politicienii romani sunt doar niste marionete

Cititi si despre Monsanto, Codex Alimentarius de altfel, caci ei sunt in spatele acestor prostii, scopul fiind reducerea populației la nivel global. Stirile Tv sunt o spalare de creiere si manipulare gratuita in masa.

Oricat de feciorelnic s-ar comporta birocratii de la Bruxelles, trebuie sa intelegem ca atomizarea Europei se potriveste de minune scopului proiectului european. Cu natiuni mici, lipsite de putere si fundamente, te poti juca mult mai usor, poți stabili reguli mult mai stricte si le poți coordona extrem de eficient. Aceasta s-a dorit de la bun inceput, iar snoava conform careia noile natiuni nu vor fi primite in UE este doar o zicere. Nu doar ca vor fi primite, dar li se vor face concesii mai mari decat importanța lor. Atomizarea a fost din start planul secret pentru „unificarea“ Europei. De aceea doar Germania s-a unificat, in timp ce alte tari s-au divizat si continua sa fie dezmembrate pe criterii etnice!

Pentru noi lucrurile ar putea arata foarte urat. Nu este exclus ca, in final, dupa episodul „Tinutul Secuiesc“ sa avem de-a face cu secesiunea Transilvaniei, care se pregateste ancă din anul 1989. De o groaza de timp se desfasoara o propaganda radicala (tot via UE-SUA), care sugereaza o superioritate a ardelenilor fata de ceilalti romani. Mai mult, „superiorul ardelean“ este –  culmea! –  cel asuprit de „nemernicii de sudisti“ si „mitici“, obisnuiti sa traiasca pe spatele sau.

O retorica falsa, care poate fi contrazisa cu ușurinta de oricine ar vrea sa studieze structura PIB-ului. Dar, in fata propagandei nu poti lupta cu logica! Se vor gasi probabil numerosi isteti gata sa-mi demonstreze cum gresesc eu si cum vor trai ei mai bine daca se vor desparti de „asupritori“. Este inutil sa intri intr-o asemenea confruntare. Pentru multi viermele a fost inoculat si, din nefericire atat pentru ei, cat si pentru noi, „binefacerile“ vor deveni vizibile abia dupa ruptura.

UE si SUA inseamna distrugerea economiei locale, supraimpozitare, colonizarea Romaniei, somaj si distrugerea clasei de mijloc

Constatam ca situatia Romaniei se inrautateste, suntem folositi doar ca piata de desfacere pentru Occident si forta de munca ieftină. Se incearca obstructionarea agriculturii prin mijloace autohtone, se distrug practic posibilitatile micilor agricultori de a practica agricultura cu mijloace naturale. Un alt exemplu este acela cu rigorile aplicate recoltarii laptelui si multe, multe altele.

Vointa de a intra in UE si NATO nu a fost a poporului roman, ci a politicienilor cumparati de cei din afara tarii. Poporul a fost convins prin actiuni concertate de propaganda si manipulare in masa. In primul rand, populatia habar nu avea despre ce e vorba. In Romania, in prezent, legile se fac conform dispozitiilor de la UE, de la FMI, Banca Mondiala si alte asemenea institutii mafiote.

Un lucru mai putin cunoscut de populatie, dar foarte bine cunoscut de unii politicieni, este ca, prin Tratatul de aderare la UE, Romaniei i se limiteaza dreptul de a face agricultura, pentru a nu face concurenta celorlalte state. Pe urma, legile din Romania sunt mai putin importante in raport cu cele europene sau cu directivele europene. Cititi articolul 148 din Constitutie!

Articolul 148

(1) Aderarea Romaniei la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, in scopul transferarii unor atributii catre institutiile comunitare, precum si al exercitarii în comun cu celelalte state membre a competentelor prevazute in aceste tratate, se face prin lege adoptata in sedinţa comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, cu o majoritate de doua treimi din numarul deputatilor si senatorilor. (2) Ca urmare a aderarii, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum si celelalte reglementari comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate fata de dispozitiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.

(3) Prevederile alineatelor (1) şi (2) se aplica, in mod corespunzator, si pentru aderarea la actele de revizuire a tratatelor constitutive ale Uniunii Europene.

(4) Parlamentul, Presedintele Romaniei, Guvernul si autoritatea judecatoreasca garanteaza aducerea la indeplinire a obligatiilor rezultate din actul aderarii si din prevederile alineatului (2) .

(5) Guvernul transmite celor doua Camere ale Parlamentului proiectele actelor cu caracter obligatoriu inainte ca acestea sa fie supuse aprobarii institutiilor Uniunii Europene.

Totusi, ca solutie, noi am vedea mai multa solidaritate intre romani.

Romania, prin integrarea in structurile UE si NATO, a trebuit sa respecte niste clauze care au distrus tara

  1. Distrugerea armatei traditionale romanesti.
  2. Distrugerea industriei sau vinderea pe nimic pentru a nu concura produsele straine.
  3. Vinderea marilor companii care administrau bogatiile naturale ale Romaniei (Petrom, Electrica, Distrigaz) catre marile monopoluri straine, toate profiturile acestor companii plecand catre tarile de origine.
  4. Vinderea pe nimic a bogatiilor solului si subsolului.
  5. Inchiderea minelor sub motivul fals al nerentabilitatii.
  6. Slabirea financiara a statului, intentionat, ca sa nu poata ajuta economia in concurenta cu marile monopoluri straine.
  7. Importul coruptiei generalizate de la imperialistii americani si vest-europeni (vezi cazurile Bechtel, Microsoft si EADS).
  8. Impunerea spre vanzare a tuturor bancilor romanesti sau falimentarea acestora (cazul Bancorex etc.), astfel incat statul nu mai are nici o parghie de control si de ajutor, fara a se imprumuta la bancile straine jefuitoare.
  9. Cresterea alarmanta a somajului, disparitia locurilor de munca, plecarea fortei de munca, in special a celei (super)calificate, in tari bogate, care contribuie implicit la ridicarea bunastarii acelor tari in detrimentul Romaniei.
  10. Destramarea a sutelor de mii de familii romanesti, prin aceste plecari pe meleaguri straine si depopularea fortata a Romaniei pentru crearea unui spatiu vital pentru alte etnii.
  11. Plata anuala la bugetul UE, FMI, BM, NATO etc. cu miliarde de euro. Cheltuirea cu FMI, BM, UE, NATO si corporatii occidentale a miliarde de euro anual pentru organismele create artificial, chipurile pentru gestionare fonduri europene, organisme de control etc.
  12. Datoria actuala, de peste 150 de miliarde de euro, nu poate fi platita nici in zece generatii, deoarece suntem strangulati chiar de cei care ne-au indatorat pentru interesul lor.

Coruptia, importata si ea!

Se vorbeste mereu despre corupti, dar niciodata despre cine i-a corupt pe corupti si cine i-a urcat in functii. Nu e nimic in neregula cu ADN-ul nostru moral, alte tari sunt mult mai corupte decat noi. Solutia ca sa traim mai bine este sa ne castigam independenta fata de UE, SUA si finanta occidentala.

Imperialistii Occidentului, nelegiuit capitalist: UE, SUA, NATO, FMI (Oculta iudeo-masonica) vor cu orice pret indobitocirea omului, controlul total si puterea globala pentru a submina si distruge natiunea, cultura, familia, religia, traditia popoarelor si a forma o babilonie globala antihristica, antiumana: Noua Ordine Mondiala.

Pentru asta au inventat doua ideologii satanice: capitalismul si comunismul. Capitalismul, societatea de consum – paine si circ (mai mult circ!) –, a avut succes mai mare decat comunismul pentru ca a mizat pe slabiciunile si viciile omului. Pentru indobitocirea omului se folosesc mijloacele de control si manipulare informatice, mass media, pe care au pus monopol (tv, radio, ziare, net, card, cip ) si mijloace financiare si economice (privatizari, liberalizari, investitori, bancheri, asigurari, pensii private) prin corporatiile lor pentru coruperea guvernelor, pentru acapararea resurselor, si a fi dependenti economic si financiar de politica lor antihristica, cu concursul tradatorilor de neam.

200 de corporatii patronate de Oculta iudeo-masonica detin forta economica si politică a 140 de tari sau altfel spus: 1 la suta dintre oameni detin mai mult de jumatate din bogatia lumii. Acolo unde nu reusesc indobitocirea, ocuparea si jefuirea popoarelor, iar acestea isi apara prin nationalism si patriotism resursele, economia, cultura, traditia, familia… nelegiuitii din Occident provoaca revolte, conflicte, razboaie pentru a invada si jefui acele popoare: exemple Ucraina, Serbia, Afganistan, Irak, Siria, Egipt, Libia, Liban.

Astfel, omul indobitocit, bulversat, prin „dezbina si stapaneste“, „crize“, „paine si circ“, grija zilei de maine, infractiuni, va fi manipulat si controlat ca un animal, dupa care ei vor veni ca „salvatori“, dar in conditiile si cu mijloacele lor: „paine si circ“, cip si card.

Sa scapam de SUA, NATO, FMI si UE

Atat timp cat suntem in UE si NATO si controlati de americani si FMI, intotdeauna vor fi corupti. Coruptia este metoda prin care ocupantii straini ne controleaza si ne jefuiesc tara.

25 aprilie 2015

Sursa: http://www.justitiarul.ro/se-pregateste-pulverizarea-romaniei-citeste-si-da-mai-departe/

 

ADDENDA

 

Articolul ofera, evident, o retrospectiva corecta a celor 25 de ani de criminala tranzitie postdecembrista, care nu a insemnat decat ruinarea deliberata a Romaniei, pentru a o transforma intr-o colonie mai usor de manevrat, saracirea deliberata a poporului, pentru a-i determina pe cat mai multi sa emigreze spre a veni venetici in locul lor si a distruge omogenitatea etnica si religioasa a romanilor. Dar, in acest tablou exista si cateva scapari, cauzate, fireste, de laconismul la care a apelat autorul anonim pentru a-l redacta. De aceea, trebuie, totusi, sa facem unele corecturi.

Astfel, Ucraina nu este „teritoriul de margine“ doar al Rusiei, ci a fost si al Lituaniei, Poloniei, Moldovei lui Stefan cel Mare si chiar al zonelor nordice ale Imperiului Otoman. Dar, locuitorii din U kraina erau, in cea mai mare parte, moldoveni, numiti de imperiile inconjuratoare, cazaci. De aceea, pana sa ajunga sa fie condusi de Hmelnițki, toti hatmanii (conducatorii) cazacilor din U kraina erau romani (moldoveni).

Am explicat in detaliu acest aspect in articolul „Necesitatea reintregirii Romaniei“ (cf.http://ro.altermedia.info/romania/2008/09/18/necesitatea-reintregirii-romaniei/). Ca atare, in Ucraina nu sunt incorporate numai „teritorii  istorice ale Rusiei“ – cum spune autorul in fuga, gresind prin omisiune –, ci si ale Romaniei: sudul Basarabiei, nordul Bucovinei, Tinutul Hertei, Insula Serpilor.

Asa ca atitudinea pro-Ucraina a conducatorilor tarii este pe deplin condamnabila. Daca actualii conducatori ai Romaniei nu ar fi niste tradatori – la fel ca si ceilalti de dinaintea lor, de altfel –, ar fi actionat astfel incat sa ii ajute pe romanii din aceste teritorii rapite de U.R.S.S., prin criminalul Pact Ribbentrop-Molotov (de fapt, Hitler-Stalin) si mentinute in mod samavolnic de Ucraina, sa se foloseasca de sansa oferita acum de situatia Ucrainei pentru a-si declara unirea cu Romania!

Sa vedem atunci reactia S.U.A., Germaniei, Frantei, Angliei, Uniunii Europene: vor saluta revenirea acestor teritorii istorice ale Romaniei la patria-mama – ca reparatie istorica a greselilor facute de Aliati la incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial –, sau o vor tine in continuare ca „se atenteaza la independenta si suveranitatea Ucrainei“? Asa cum ii declarase Vladimir Putin lui George Bush la summit-ul de la Bucuresti, „Ucraina de azi este un stat artificial!“

Ei!, a venit vremea ca acest statut artificial al Ucrainei sa se destrame, iar Ucraina sa revina, asa cum am scris in aprilie 2007, la teritoriul „Rusiei kievene“.

Actualul teritoriu al Ucrainei este rezultatul invadarii Poloniei de catre U.R.S.S. in 1939 si al rapirii Basarabiei si Bucovinei, in iunie-iulie 1940, de la Romania tot de catre U.R.S.S.! U.R.S.S. a disparut si, in mare parte, s-a destramat.

Acum e momentul si pentru destramarea Ucrainei artificiale!

S.U.A., Germania, Franta, Anglia, Uniunea Europeana nu vor avea nimic impotriva revenirii la Romania a teritoriilor rapite de U.R.S.S., daca sunt, realmente, state democrate si morale, cum se declara!

BUCOVINENI, BASARABENI, HERTENI, DECLARATI-VA INDEPENDENTA DE UCRAINA SI REVENIREA LA ROMANIA!

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

Sursa:

[1] www.altermedia.info

TERRA ROMANORUM – ŢARA ROMÂNILOR – ROMÂNIA – ROMÂNI
TERRA ROMANORUM – ŢARA ROMÂNILOR – ROMÂNIA – ROMÂNI

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info