libris.ro

Va exploda mamaliga pana la urma in Romania? Romanii cer pedeapsa cu moartea pentru inalta tradare!

Va exploda mamaliga pana la urma in Romania? Romanii cer pedeapsa cu moartea pentru inalta tradare!

De peste doua decenii si jumatate romanii au fost mintiti, furati si tradati de cei care ar fi trebuit sa-i conduca si sa le apere interesele. O increngatura transpartinica mafiota a distrus tara noastra si a jefuit-o in cei 25 de ani de aproximativ 30-40 miliarde de euro. Dar paguba facuta Romaniei de aceste jigodii penale este de cel putin 5-6 ori mai mare, de ordinul a aproximativ 200 de miliarde de euro, bani care ar fi fost mai mult decat suficienti pentru mentinerea multor locuri de munca pentru romani si pentru a nu fi nevoiti sa fi imprumutat nici macar o letcaie de la camatarii internationali.

Pentru fiecare firma „de partid” care obtinea pe nedrept, fara o concurenta loiala contracte cu statul pe banda rulanta in valoare de milioane bune de euro sau pana chiar la sume ametitoare, de cateva sute de milioane de euro pe parcursul a mai multor ani, erau falimentate zeci si sute de firme mai mici sau mai mari ale unor intreprinzatori romani onesti, care nu s-au putut mentine pe piata din cauza acestei mafii jegoase politice.

Va exploda mamaliga pana la urma in Romania? Romanii cer pedeapsa cu moartea pentru inalta tradare!

Practicile acestea mafiote de a repartiza contractele cu statul cu predilectie numai firmelor de partid sau altor cotizanti de comisioane grase catre mafia politica s-au dovedit a fi deosebit de nocive pentru economia Romaniei, ele distrugand concurenta naturala care ar fi trebuit sa existe intre firme si companii, fie ele private sau de stat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In loc sa avem niste firme care sa se fi perfectionat prin concurenta pe piata romaneasca, cu scopul de a obtine contracte cat mai bune si in final sa se ajunga sa ofere cele mai bune servicii sau produse, la standarde de calitate cat mai inalte, am avut parte doar de „habarnisti” care primeau contractele cu dedicatie doar fiindca erau firme de partid sau cotizanti de spagi generoase catre mafia politica.

Romanii au inceput in sfarsit sa priceapa ca nu doar unul dintre partidele romanesti este compromis ci absolut toate. Clasa politica romaneasca este deplorabila, plina de parveniti, semianalfabeti, infractori si tradatori de neam si de tara.

Picatura care a umplut paharul pentru multi dintre romani este modificarea Codului Penal in asa fel incat subminarea economiei nationale si tradarea de tara sa nu mai fie pedepsite asa cum s-ar fi cuvenit. Un grup de romani a initiat o PETITIE prin care se cere din nou pedeapsa cu moartea pentru inalta tradare si subminarea economiei nationale:

„Cerem pedeapsa cu moartea pentru INALTA TRADARE!!

Cerem pedeapsa cu moartea pentru INALTA TRADARE si/ sau SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE si CONFISCAREA averilor ilicite!!

Cerem reintoducerea PEDEPSEI CU MOARTEA si CONFISCAREA AVERII din tara si strainatate pentru cei care se fac vinovati de infractiunile de INALTA TRADARE si/sau SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE, precum si a celor care se afla in complicitate cu acestia. Solicitam prevedrea expresa a pedepsei cu moartea in cazurile de mai sus atat in Codul Penal, cat si in Constitutia Romaniei.

Cerem infiintarea de urgenta a unui TRIBUNAL independent politic care sa judece, in regim de urgenta si cu proceduri simplificate, marile cazuri de INALTA TRADARE si SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE. Acesta institutie va trebui sa aiba si atributii in urmarirea averilor cetatenilor romani atat in Romania, cat si inafara tarii, in vederea recuperarii prejudiciului adus proprietatii publice si bugetului national.

Romania se afla in pragul dezintegrarii din cauza politicilor antiromanesti promovate fara odihna de agentii straini, formati pe filiera PCR-FSN, plantati la Presedintie, in Guvern, la Banca Nationala a Romaniei, in mai toate institutiile statului, dar si asa-zisa societate civila. Nivelul agresiunii este fara precedent in istoria tarii, fiind mult mai pronuntat decat in timpul ocupatiei sovietice din anii ’50, sau chiar decat cel din timpul domniilor fanariote.”

Cei care vor sa semneze petitie o pot face  aici: http://www.petitieonline.com/cerem_pedeapsa_cu_moartea_pentru_inalta_tradare

Va exploda mamaliga pana la urma in Romania? Romanii cer pedeapsa cu moartea pentru inalta tradare!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info