libris.ro

Mascarada penibila a lui Iohannis! Strada nu este reprezentata de plosnitariile lui Soros!

Mascarada penibila a lui Iohannis! Strada nu este reprezentata de plosnitariile lui Soros!

Klaus Iohannis isi arata pentru inca o data adevarata fata si recurge la o mascarada mai mult decat penibila. Invitatia la palatul Cotroceni adresata „reprezentantilor societatii civile” pentru consultari s-a dovedit a fi o manipulare de prost gust, o cacealma prin care asa zisul presedinte al Romaniei s-a intretinut cu reprezentantii plosnitariilor ( a se citi ONG-uri) sorosiste.

Mascarada penibila a lui Iohannis! Strada nu este reprezentata de plosnitariile lui Soros!

„Iata cine i-a reprezentat pe protestatari la Cotroceni
Fundația pentru Dezvoltarea Societatii Civile – FDSC, prezenta astazi in numele protestatarilor la intalnirea cu Iohannis, a fost una dintre semnatarele apelului facut in luna septembrie catre autoritați ca țara noastra sa primeasca mai mulți imigranți musulmani pe motiv ca ”Romania are resursele pentru a primi mai mulți refugiați decat s-au grabit autoritațile sa anunțe”. Oare asta au cerut romanii in strada? Pe cine reprezinta FDSC?”, a postat deputatul Bogdan Diaconu pe contul sau de Facebook

„Andrei Cornea, fiu al Kominternului, unul dintre cei invitati la Cotroceni din parte “societații civile”. Soros zambeste satisfacut. Cine seamana vant, culege furtuna!

Actualizare: Pe cand si reformarea societatii civile?

Cine este Andrei Cornea? Fiul Kominternistului (Internaționala Comunista) Paul Cornea, fost director general in Ministerul Culturii (1953-1965), cu alte cuvinte ideolog cu stele pe umar, care decreta la inceputul anilor 90, revitalizat de Ion Iliescu in functia de ministru secretar de stat in Ministerul Invatamintului, ca nu mai avem nevoie de Eminescu, in cadrul unei conferinte ce a adunat toata floarea cea vestita a Grupului de Dialog Social, creat de bolșevicul criminal Silviu Brucan.

Fiul calca bineinteles pe urmele tatucului si afirma in articolul manifest „O obsesie maladiva” ca Lumea s-ar fi descurcat de minune si fara o tara ca Romania, ca istoria noastra nationala este minora in cadrul istoriei universale, iar Stefan cel Mare, de exemplu, nu s-ar fi luptat pe bune cu turcii, aportul sau la apararea crestinatatii fiind de fapt un mit manipulator.

Crezul lui Cornea cel mic contine si alte elucubratii, ca de exemplu: „N-am inventat noi algebra ca arabii, filosofia ca grecii, internetul ca americanii, pe Dumnezeu ca evreii”.

Oricum, se pare ca toate consultarile astea sunt praf in ochii oamenilor. Unii mai bine informati spun ca solutia a venit in plic de la Bruxelles. Soros zambeste satisfacut. Cine seamana vant, culege furtuna!”, sursa : Mihai Tirnoveanu

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pe cine a invitat Klaus Iohannis pentru consultari la Cotroceni din randul  asa zisilor „reprezentanti ai societatii civile”? Majoritatea sunt membri ai plosnitariilor finantate de catre controversatul miliardar George Soros.

  1. Nicusor Dan – ONG „Salvati Bucurestiul” – ONG finantat de SOROS via fdsc.ro – candidat la primaria Bucurestiul si seful noul partid „Uniti Salvam Bucurestiul” (cea mai discriminanta invitatie Nicusor Dan fiind deja implicat politic)

  2. Elena Calistru – ONG-ul „Funcky Citizenz” – ONG Finantat de SOROS

  3. Horia Onita – ONG-ul „Consiliul National al Elevilor” – un ONG „mosit” de oamenii lui Pippidi din ONG-urile SAR si Romania Curata – ONG-uri Finantate de SOROS

  4. Catalin Dula – ONG-ul „Pro Infrastructura” – ONG Finantat de SOROS

  5. Cristina Guseth – ONG-ul „Freedom House” – ONG Finantat de SOROS via fdsc.ro, CEE Trust etc.

  6. Sorin Ionita – ONG-ul „Expert Forum” – ONG Finantat de Guvern si de Soros

  7. Liviu Mihaiu – ONG-ul „Salvati Dunarea si Delta” – un ONG Finantat de Soros

  8. Andrei Cornea – Grupul pentru Dialog Social – ONG Finantat de SOROS

  9. Lista completa sursa: fluierul.ro

 

PS: Pe cine a numit Klaus Iohannis in fruntea servciilor secrete din Romania? Pe doi fosti lideri ai organizatiilor soros-iste din Romania: Mihai Razvan Ungureanu si Eduard Hellvig!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info