libris.ro

Cum se spala creierul unei NATIUNI – Interviu luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov in 1985

Cum se spala creierul unei NATIUNI – Interviu luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov in 1985

Va ganditi ca controlul mental si conditionarea sociala reprezinta doar o mare teorie a conspiratiei? Interviul acesta a fost realizat in anul 1985 cu un antrenat agent subversiv KGB, Yuri Bezmenov. El expune cei 4 pasi folositi pentru a schimba gandirea si comportamentul unei intregi natiuni, de-a lungul generatiilor.

ED GRIFFIN: Purtam o conversatie cu domnul Yuri Alexandrovici Bezmenov. Domnul Bezmenov s-a nascut in anul 1939 intr-o suburbie a Moscovei. Este fiul unui ofiter de rang superior din armata sovietica. A fost educat la scolile de elita din Uniunea Sovietica si a devenit un expert in cultura si limba indiana. A avut o cariera stralucitoare la Novosti, care era si inca mai este as putea sa spun, arma de presa sau agentia de presa a Uniunii Sovietice, dovedindu-se a fi, de asemenea, un front pentru KGB. A fugit in vest in 1970 dupa ce a ajuns total dezgustat de sistemul sovietic si a facut aceasta punandu-si viata in mare pericol. Cu siguranta este unul dintre expertii de seama din lume in legatura cu subiectul propagandei sovietice; dezinformari si masuri active.

– Cand sovieticii folosesc expresia “subversiune ideologica”, ce vor sa exprime cu aceasta?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


https://youtube.com/watch?v=a_PSDeNPkek

– Subversiunea ideologica este un proces legal, deschis. Il poti vedea cu proprii tai ochi. Tot ce are de facut mass-media americana este sa isi scoata castile din urechi, sa isi deschida ochii si ar putea vedea acest proces. Nu este nici un mister. Nu are nimic a face cu spionajul. Stiu ca intrunirea inteligentelor spionajului pare mai romantica. Probabil de aceea producatorii vostri de la Hollywood sunt atat de innebuniti dupa tipurile de filme gen James Bond. Dar in realitate accentul principal al KGB-ului nu este deloc in domeniul inteligentei.

Cum se spala creierul unei NATIUNI – Interviu luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov in 1985

b-mall.ro%20
Dupa parerea mea si conform parerilor multor dezertori de calibrul meu, numai aproximativ 15% din timpul, banii si forta de munca se cheltuie cu spionajul ca atare. Restul de 85% este un proces lent pe care noi il numim subversiune ideologica, masuri active sau razboi psihologic. Ce inseamna in esenta este: sa schimbi perceptia realitatii fiecarui american cum ca in ciuda abundentei informatiilor, nimeni nu este capabil sa ajunga la concluzii intelepte despre cum sa se apere pe ei insisi, familiile lor, comunitatea lor si tara lor. Este un mare proces de spalare a creierului ce se deruleaza foarte lent si este impartit in patru etape de baza.

Prima etapa este demoralizarea. Dureaza intre 15 si 20 de ani pentru a demoraliza o natiune. De ce atat de multi ani? Pentru ca acesta este numarul minim de ani necesar pentru a educa o generatie de studenti in tara inamicului tau expus la ideologia dusmanului sau. Cu alte cuvinte, ideologia marxist-leninista este pompata in creierele moi ale cel putin 3 generatii de studenti americani, fara a concura sau a se contrabalansa cu valorile de baza americane, cu patriotismul american.

Procesul de demoralizare in Statele Unite este in esenta deja terminat chiar din ultimii 25 de ani. De fapt, este indeplinit in totalitate deoarece demoralizarea atinge zone in care nici macar tovarasul Andropov si toti expertii sai nu au visat vreodata sa aiba un succes atat de mare. In cea mai mare parte, procesul este desfasurat de catre americani asupra americanilor, multumita lipsei de standarde morale. Asa cum am mentionat mai devreme, accesul la informatia adevarata nu mai conteaza in zilele noastre. Un om care a fost demoralizat nu este capabil sa evalueze informatia adevarata.

Faptele reale nu ii spun nimic, chiar daca l-as umple de informatie, de dovezi adevarate, de documente si fotografii. Chiar daca l-as lua cu forta si l-as duce in Uniunea Sovietica si i-as arata lagarele de concentrare, el ar refuza sa creada, pana cand va primi un sut in fundul lui cel gras. Cand bocancii militari vor zdrobi, atunci se va trezi. Dar nu inainte. Aceasta este tragedia demoralizarii.

A doua etapa este destabilizarea. De data aceasta, subminatorului nu ii pasa de felul cum vezi tu consumul. Daca mananci junk food si devii gras si moale nu mai conteaza. Dureaza numai intre 2 si 5 ani pentru a destabiliza o natiune. De data aceasta, ce conteaza sunt lucrurile esentiale: economia, relatiile externe si sistemul de aparare. Si se poate vedea foarte clar ca in anumite zone… sensibile, cum ar fi apararea si economia, influenta ideilor marxist-leniniste in Statele Unite este absolut fantastica. Nu ma gandeam acum 14 ani cand am aterizat in aceasta parte a lumii ca procesul se va derula atat de rapid.

Urmatoarea etapa este, bineinteles, criza; poate dura pana la 6 saptamani sa aduci o tara in pragul crizei. Se poate vedea in America Centrala acum; si dupa criza, cu schimbarea violenta a structurii puterii si a economiei, avem perioada de asa zisa normalizare, care poate sa dureze nedefinit. Normalizare este o expresie cinica, imprumutata din propaganda sovietica. Cand tancurile sovietice s-au mutat din Cehoslovacia in 1968, tovarasul Brezhnev a spus: “Acum situatia cu fratii din Cehoslovacia este normalizata”. Acest lucru se va intampla si in Statele Unite daca le permiteti tuturor nerozilor sa aduca tara in criza, sa le promita oamenilor tot felul de bunatati si paradisul pe pamant, sa va destabilizeze economia, sa elimine principiul competitiei libere de pe piata si sa instaleze un guvern de tip “big brother” in Washington DC cu dictatori binevoitori ca Walter Mondale, care vor promite multe lucruri – fara sa conteze daca promisiunile sunt indeplinite sau nu.

De exemplu, stangistii vostri din Statele Unite; toti acesti profesori si toti acesti aparatori ai drepturilor civile. Ei sunt instrumente in procesul de subversiune, doar pentru a destabiliza natiunea. Cand scopul este atins, nu mai este nevoie de ei. Ei stiu prea multe. Unii dintre ei, cand sunt dezamagiti – cand constata ca marxist-leninismul vine la putere – evident ca se simt ofensati. Ei cred ca ei vor veni la putere. Acest lucru nu se va intampla niciodata, bineinteles; vor fi aliniati la perete si impuscati.

Dar ei ar putea sa devina cei mai acerbi dusmani ai marxist-leninistilor cand ajung la putere; si acest lucru s-a intamplat in Nicaragua. Va amintiti ca majoritatea acestor fosti marxist-leninisti au fost ori inchisi ori unul dintre ei s-a desprins si acum lupta impotriva sandinistasilor. S-a intamplat si in Grenada cand Maurice Bishop, care era deja marxist – a fost executat de noii marxisti care erau mai marxisti decat el. La fel s-a intamplat in Afganistan cand Taraki a fost ucis de Amin si apoi Amin a fost ucis de Karmal cu ajutorul KGB-ului. La fel a fost si in Bangladesh unde Mujibur Rahman, un stangist foarte pro-sovietic a fost asasinat de tovarasii sai marxisti-leninisti. Este la fel peste tot.

Recapitulare:

Cei patru pasi ai subversiunii sunt:
– Demoralizarea
– Destabilizarea
– Criza
– Normalizarea

… dupa care…

Ei vor fi aliniati la perete si impuscati.

Ati observat faptul ca nimic nu pare sa mai mearga bine? Educatia, economia, etc.? Totul se darama si acum stiti de ce. Tot ce se intampla urmareste exact acesti patru pasi. Si daca nu v-ati dat seama… Ne aflam la pasul 3. CRIZA!

Aceasta actiune de spalare a creierului se desfasoara din plin si in zilele noastre, iar cei care o coordoneaza nu fac parte din KGB… Este o reteta folosita de mult timp de catre ELITE.

Transcriptul este facut de www.saccsiv.wordpress.com

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info