Aurelian Pavelescu: “Apel pentru cei care, dupa ce l-au votat, il vor acum jos pe Klaus Iohannis! Treceti la treaba, bre! Piata Universitatii e libera!”

Apel pentru cei care, dupa ce l-au votat, il vor acum jos pe Klaus Iohannis! Treceti la treaba, bre! Piata Universitatii e libera! Eu si PNTCD, care nu l-am votat, refuzand sa ne prezentam la vot in turul doi, pentru ca nu am dorit sa cautionam pe nimeni, nu primim lectii acum.

Da, il apar pe Klaus Iohannis in chestiunea inchiderii unui post de televiziune in aceste conditii! Nimeni nu contesta hotararea judecatoreasca, dar nu Antena 3 a fost condamnata. Banii confiscati lui Voiculescu trebuie recuperati.

Cititi si: Aurelian Pavelescu: „Romania de azi apartine mostenitorilor lui Visinescu.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Aurelian Pavelescu: “Apel pentru cei care, dupa ce l-au votat, il vor acum jos pe Klaus Iohannis! Treceti la treaba, bre! Piata Universitatii e libera!”

Dar se pot gasi solutii ca postul sa functioneze in conditii de normalitate, platind chirie in acel imobil, ca oricare alt locatar. Nu va mai lasati manipulati de politicienii raului si ai urii. Eu am fost si sunt o victima a Antenelor, nu mi se pot da lectii de democratie!

Iar, cu Klaus Iohannis, inca o data. Cei care l-ati votat, daca v-a suparat, jos! Haide, bre, ca nu-i asa de greu, nu-i asa?

Sursa:  Aurelian Pavelescu

Foto: facebook.com/aurelian.pavelescu

Nota noastra: Intr-adevar, Piata Universitatii este acum libera. Ori se protesteaza numai cu voie de la “stapanire”, ori numai atunci cand “este nevoie sa moara oameni” pentru a ajunge oamenii lui Soros la conducerea tarii?

 

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

De ce SUA trimit în România numai niște lichele pe post de ambasadori?

lun feb. 22 , 2016
Dupa ce l-am avut ca pseudo-ambasador la București din partea SUA pe “combinatorul” (a se citi lobbyist) Gittenstein, acum avem un alt individ, Hans Klemm, care calcă-n străchini pentru a nu știu câta oară, fără ca măcar să fie luat la întrebări de vreun oficial român pentru unele declarații ale […]
Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, invita romanii la un webchat in care ii pot pune intrebari in direct, foto: presidency.ro

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro