Realitatea cruda din Romania – Bolsevicii “se ocupa” de drepturile omului

Realitatea cruda din Romania este ca acum cei mai abjecti si mai mizerabili bolsevici din tara noastra se “ocupa” cu drepturile omului. La adapostul unor plosnitarii fara numar, cu finantare foarte dubioasa, bolsevicii s-au plasat astazi sub umbrela unor asa zise asociatii sau organizatii nonguvernamentale si sustin ca ei apara drepturile omului sau anumite cauze civice.

Libertatile individuale ale romanilor sunt ciuntite una cate una de catre acesti bolsevici care pozeaza acum in aparatori ai drepturilor omului, cand ei sunt de fapt cu adevarat “dusmanii omului”.

Realitatea cruda din Romania – Bolsevicii “se ocupa” de drepturile omului

Urmasii cominternistilor de acum 70 de ani din Romania sunt ingroziti acum mai mult decat orice de ideea de libertate. Cum se face atunci ca majoritatea propagandistilor comunismului sunt acum “capii societatii civile” sau conducatorii diverselor organizatii si asociatii nonguvernamentale?

Cele mai abjecte specimene ale secolului trecut, membrii ai Cominternului care au masacrat elita culturala, politica, spirituala si militara a Romaniei, au predat acum stafeta progeniturilor lor, progenituri plamadite dupa chipurile si sufletele urate ale creatorilor.
Anume aceste fiinte blestemate ale naturii, care se fac vinovate de crime abominabile impotriva omenirii, au preluat acum stafeta luptei pentru plasmuirea “omului nou”, cu scopul de a inlesni procesul internationalizarii (redenumit acum in globalizare).

Pentru asta trebuie ca romanii sa fie condamnati la o iobagie mentala si sufleteasca, un tarc al gandirii cu limite clare, impuse de catre cei care dicteaza acum canoanele corectitudinii politice in Romania.