Dezvaluiri: DC Leaks a publicat documente care arata ca George Soros a contribuit cu milioane de dolari la actiuni impotriva Israelului

George Soros, miliardarul american de origine evreo-maghiara, a contribuit cu milioane de dolari la finantarea unor actiuni impotriva Israelului, potrivit site-ului  DC Leaks, citat de catre jewishpress.com. Nu este pentru prima data cand atat evreii din Israel cat si din lumea intreaga, il acuza pe Soros de actiuni impotriva statului Israel cat si impotriva intereselor evreilor din diaspora.

Nascut in anul 1930 la Budapesta sub numele de György Schwartz,  George Soros a fost fascinat de firea manipulatoare a tatalui sau Tivadar din timpul ocupatiei naziste a Ungariei. Tatal lui George Soros a fost un avocat ce a servit ca ofiter in armata austro-ungara in timpul Primului Razboi Mondial.

In timpul ocupatiei naziste, acesta a asigurat supravietuirea familiei sale prin toate caile posibile: mita, identitati false si colaborarea cu regimurile horthyst si nazist. Fiul sau George a colaborat cu regimul de ocupatie, participand de asemenea si la confiscarea de bunuri si proprietati ale evreilor din Ungaria. Socant este faptul ca atunci cand vorbeste despre aceasta perioada a ocupatiei germane spune ca a fost una dintre cele mai fericite experiente din viata sa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

https://youtube.com/watch?v=c1Qr7TnWG74

Dezvaluiri: DC Leaks a publicat documente care arata ca George Soros a contribuit cu milioane de dolari la actiuni impotriva Israelului

Este lesne astfel de inteles de ce o parte dintre evreii din lume il considera un tradator, cu atat mai mult cu cat sustin ca acesta se implica si finanteaza actiuni indreptate impotriva statului Israel.

Unul din exemplele de finantari ale lui George Soros la care se refera presa israeliana este cea legata de Adalah – Centrul juridic pentru drepturile minorităților arabe din Israel, care a primit un grant de  400.000  de dolari in 2014-2015 si 14 subventii suplimentare începând cu anul 2001 în valoare totală de  2.688.561 de dolari SUA. Aceasta asociatie a lansat de curand un document sub egida “Movement for Black Lives” (Miscarea pentru Vietile Negrilor) in care statul Israel este etichetat ca fiind un “stat apartheid”, caruia i se aduc acuzatii de genocid impotriva arabilor. Autorul documentului este Nadia Ben-Yousse, un membru al filialei Adalah din SUA, acesta figurand ca autor si colaborator al Centrului juridic pentru drepturile minorităților arabe din Israel.

Acesta este doar unul din numeroasele exemple prezente in documentele dezvaluite de catre DC Leaks si care dovedesc implicarea miliardarului evreo-maghiar in finantarea generoasa a unor actiuni indreptate impotriva statului Israel.

Despre George Soros, Hillary Clinton spunea ca:

“George Soros nu este prietenul Israelului!”

Profesorul si filozoful Michael Laitman spunea si el cam aceleasi lucruri despre George Soros:

“Deci, Soros, consilierii președintelui Obama, și alți evrei în poziții de conducere din Europa și SUA, fac apel pentru boicotarea Israelului și conduc atacurile antisemite asupra naţiunii noastre. Prin urmare, eu nu ii văd ca frați ai noștri. Am fost frați înainte de distrugerea celui de-al doilea Templu şi de atunci ne urîm unii pe alții, până în ziua de azi. Noi trebuie să acceptăm acest fapt, chiar dacă nu-l înțelegem.”, a declarat Michael Laitman

 

Foto: Niccolò Caranti

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

"NEBUNIA" MEA ROMÂNEASCĂ!

lun aug. 15 , 2016
Sunt nebun? Românii acceptă în genunchi batjocura şi dispreţul clasei poltice, iar eu încă mai cred ca prostul în spiritul acestei naţiuni contemporane cu mine? La rândul meu am un dispreţ nesfârşit faţă de laşitatea românească, de sărăcia şi ipocrizia duhului compatrioţilor mei! Este adevărat, aveţi copii şi trebuie să-i […]
"NEBUNIA" MEA ROMÂNEASCĂ!

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro