RSS

Jurnal de pandemie: cum sunt des…

Jurnal de pandemie: …

25 Octombrie: Răspunde Române, P…

Răspunde Române, Pre…

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

Carei, ultima brazdă. Concurs na…

Cu ocazia Zilei de 2…

Pelerinaj sau stare de asediu? A…

Pelerinaj sau stare …

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Se retrage SOROS din Romania? Plosnitariile sorosiste isi inchid șandramalele?

Print Friendly, PDF & Email

Se retrage SOROS din Romania? Plosnitariile sorosiste isi inchid șandramalele? Gerorge Soros se retrage din Romania potrivit dcnews.ro, acesta intentionand sa inchida filiala Fundatiei Soros din tara noasta, prin intermediul careia controversatul miliardar american nascut la Budapesta a finantat proiecte de circa 160 de milioane de dolari.

Intre anii 1990 si 2014, Fundatia pentru o Societate Deschisa a miliardarului George Soros a finantat diferite “proiecte” (n.r. care in opinia noastra adeseori au avut si scopuri subversive, indreptate impotriva suveranitatii statului si poporului roman) a caror valoare se ridica la circa 160 de milioane de dolari.

Se retrage SOROS din Romania? Plosnitariile sorosiste isi inchid șandramalele?

La acest moment se inchide filiala locala a Fundatiei Soros de pe plaiurile mioritice, urmand ca echipa manageriala din Romania sa conceapa o noua organizatie filantropica.

George Soros s-a infiltrat in Romania si in alte state comuniste din fostul bloc sovietic din Centrul si Estul Europei cu ajutorul Helsinki Watch, organizatie care se va transforma in Human Right Watch. Dar ce treaba are Helsinki Watch cu George Soros? La New York a fost infiintata organizatia Helsinki Watch, care urmarea respectarea de catre statele sovietice a Acordului de la Helsinki, acord ce includea printre alte prevederi si standarde legate de drepturile omului. George Soros a inceput sa participe la sedintele regulate ale Helsinki Watch, devenind un sustinator major al organizatiei, pe masura ce aceasta isi extindea acoperirea geografica si se transforma in Human Rights Watch. Aryeh Neier, director fondator al Helsinki Watch, a devenit in cele din urma presedinte al Institutului pentru o Societate Deschisa (Open Society Institute) al lui Soros.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info