Solidarizati-va dracului cu Slovacia, Cehia si Ungaria in privinta dublului standard aplicat de vestici tarilor din Centrul si Estul Europei!

Polonia vrea ca Grupul de la Visegrad sa contina si Romania si Ucraina

Solidarizati-va dracului cu Slovacia, Cehia si Ungaria in privinta dublului standard aplicat de vestici tarilor din Centrul si Estul Europei! „Sunt cetatean european si am drepturi!”; cam asa suna pentru o lunga bucata de vreme o reclama insipida si total ipocrita, difuzata aproape obsesiv de catre presa de mainstream din Romania. Ai pe dracu’ drepturi! N-ai nici macar „stanguri”! Romanul si toti ceilalti cetateni din tarile Europei Centrale si de Est au doar „dreptul” de a lua suturi in fund, de a fi urecheati cu aproape orice ocazie, de niste unii care au subjugat pentru sute de ani popoare intregi pe tot cuprinsul globului si acum dau lectii de „moralitate”.

In timp ce autoritatile din Slovacia, Cehia si Ungaria au facut controale riguroase ale alimentelor si marfurilor vandute da catre multinationale in magazinele din tarile  Europei Centrale si de Est, si au reclamat catre Bruxelles in urma acestor controale efectuate existenta unor duble standarde in ceea ce priveste marfurile si alimentele vandute in tarile respective in comparatie cu cele vandute in Vest, autoritatile din Romania sunt fix ca pisicile cu clopotei, care-si anunta controalele inainte de a le incepe.

Solidarizati-va dracului cu Slovacia, Cehia si Ungaria in privinta dublului standard aplicat de vestici tarilor din Centrul si Estul Europei!

„Am început astăzi, am discutat cu colegii de la ANPC, ANSVSA să vedem cum, concret, depistăm, dacă este cazul, situația dublului standard. Aici trebuie să fim, pe de o parte, și echilibrați în afirmații și extrem de atenți la ce se întâmplă pe piață. Motiv pentru care astăzi, un colectiv de la Ministerul Agriculturii, ANSVSA și ANPC își stabilesc modul de lucru concret pentru a depista dacă există o astfel de situație în România”, a declarat ministrul argiculturii, Petre Daea

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pai fata de cum au procedat Slovacia, Cehia si Ungaria, efectuand controale in secret, la noi in Romania sunt anuntati cu turle si trambite cei din multinationale, adica producatorii, probabil pentru a avea timp sa-si retraga din magazine marfurile cu probleme, in asa fel incat controalele sa nu descopere nimic in neregula. In conditiile in care iti anunti plecarea la vanatoare prin intermediul mass media mai ai sperante sa si prinzi ceva?

Daca vrem ca sa nu fim tratati mereu cu duble standarde, umiliti si pusi la colti, marginalizati, atunci trebuie sa avem si noi romanii niste luari de pozitie macar la nivelul celor pe care le au ministrii si celelalte autoritati din Slovacia, Cehia si Ungaria.

Solidarizati-va dracului cu Slovacia, Cehia si Ungaria in privinta dublului standard aplicat de vestici tarilor din Centrul si Estul Europei!

Glasul.info

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info