RSS

La 1 octombrie 1916, Armata a 3…

România a intrat în …

La 1 octombrie 1875 s-a ridicat …

La 1 octombrie 1875,…

Toamna deznădejdii unui popor

Nu mi-am putut nicio…

Protestatarii din Piața Victorie…

,,Dacă am timp mâine…

La 30 septembrie 1831 era întocm…

În 1831, Iordache Go…

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Solidarizati-va dracului cu Slovacia, Cehia si Ungaria in privinta dublului standard aplicat de vestici tarilor din Centrul si Estul Europei!

Print Friendly, PDF & Email

Solidarizati-va dracului cu Slovacia, Cehia si Ungaria in privinta dublului standard aplicat de vestici tarilor din Centrul si Estul Europei! “Sunt cetatean european si am drepturi!”; cam asa suna pentru o lunga bucata de vreme o reclama insipida si total ipocrita, difuzata aproape obsesiv de catre presa de mainstream din Romania. Ai pe dracu’ drepturi! N-ai nici macar “stanguri”! Romanul si toti ceilalti cetateni din tarile Europei Centrale si de Est au doar “dreptul” de a lua suturi in fund, de a fi urecheati cu aproape orice ocazie, de niste unii care au subjugat pentru sute de ani popoare intregi pe tot cuprinsul globului si acum dau lectii de “moralitate”.

In timp ce autoritatile din Slovacia, Cehia si Ungaria au facut controale riguroase ale alimentelor si marfurilor vandute da catre multinationale in magazinele din tarile  Europei Centrale si de Est, si au reclamat catre Bruxelles in urma acestor controale efectuate existenta unor duble standarde in ceea ce priveste marfurile si alimentele vandute in tarile respective in comparatie cu cele vandute in Vest, autoritatile din Romania sunt fix ca pisicile cu clopotei, care-si anunta controalele inainte de a le incepe.

Solidarizati-va dracului cu Slovacia, Cehia si Ungaria in privinta dublului standard aplicat de vestici tarilor din Centrul si Estul Europei!

“Am început astăzi, am discutat cu colegii de la ANPC, ANSVSA să vedem cum, concret, depistăm, dacă este cazul, situația dublului standard. Aici trebuie să fim, pe de o parte, și echilibrați în afirmații și extrem de atenți la ce se întâmplă pe piață. Motiv pentru care astăzi, un colectiv de la Ministerul Agriculturii, ANSVSA și ANPC își stabilesc modul de lucru concret pentru a depista dacă există o astfel de situație în România”, a declarat ministrul argiculturii, Petre Daea

Pai fata de cum au procedat Slovacia, Cehia si Ungaria, efectuand controale in secret, la noi in Romania sunt anuntati cu turle si trambite cei din multinationale, adica producatorii, probabil pentru a avea timp sa-si retraga din magazine marfurile cu probleme, in asa fel incat controalele sa nu descopere nimic in neregula. In conditiile in care iti anunti plecarea la vanatoare prin intermediul mass media mai ai sperante sa si prinzi ceva?

Daca vrem ca sa nu fim tratati mereu cu duble standarde, umiliti si pusi la colti, marginalizati, atunci trebuie sa avem si noi romanii niste luari de pozitie macar la nivelul celor pe care le au ministrii si celelalte autoritati din Slovacia, Cehia si Ungaria.

Solidarizati-va dracului cu Slovacia, Cehia si Ungaria in privinta dublului standard aplicat de vestici tarilor din Centrul si Estul Europei!

Glasul.info

 Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info