libris.ro

Marxismul cultural a distrus Suedia! Urmeaza Romania?

Marxismul cultural a distrus Suedia! Urmeaza Romania?

Marxismul cultural a distrus Suedia! Urmeaza Romania? In Suedia s-a ajuns la trista performanta ca fostul prim ministru al acestei tari scandinave, Fredrik Reinfeldt, sa afirme ca granitele Suediei sunt fictive si ca Suedia apartine imigrantilor si nu suedezilor.

O avalansa de violuri impotriva femeilor si a copiilor savarsite de „bietii refugiati” si/sau imigranti a intors Suedia de la un stat civilizat inapoi in epoca de piatra. Femeile din Suedia se tem sa mai iasa singure pe strazi, indiferent de varsta, rasa sau religia lor. Nu se mai pot duce la servici, nu isi mai pot desfasura activitatile zinlice de rutina, multe stand baricadate in propriile locuinte cu frica si cu deznadejdea in san.

In timp ce lucrurile in unele zone ale Suediei scapa complet de sub controlul autoritatilor, progresistii se convertesc la islamism pentru a da exemple ca islamul este o religie a pacii iar islamofobia este doar o boala a „rasistilor si xenofobistilor albi”. Unii recurg chiar la metode extreme, ajungandu-se la un exemplu iesit din comun, in care unul dintre acesti  asa zisi „liberali” s-a alaturat ISIS dupa convertirea la islamism.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Iata ce a facut marxismul cultural din Suedia, o tara europeana cunoscuta pana acum mai degraba pentru blondele dragute cu forme voluptoase, pentru Volvo si pentru niste peisaje salbatice de poveste. Din ce era candva Suedia, acum s-a transformat in ceea ce presa (n.r. mai putin cea mainstream) numeste „capitala mondiala a violurilor”.

https://youtube.com/watch?v=r_xN43EzMO0

Marxismul cultural a distrus Suedia! Urmeaza Romania?

Cu toate ca la noi in Romania lucrurile nu au ajuns inca atat de grave, s-au facut insa destui pasi pentru imbecilizarea populatiei si adoptarea unei atitudini resemnate, defetiste.

Sub influenta progresismului internationalist care ne inunda vietile in Romania aproape exclusiv cu tot ceea ce poate fi mai rau si mai nociv impotriva identitatii romanesti, se importa de peste doua decenii numai antimodele de viata, menite sa estompeze si sa dilueze orice porniri nationaliste sau patriotice in aproape toate domeniile din Romania: politica, cultura, mass media, spiritualitate, invatamant, etc

Apostolii neomarxismului “romanesc” sau trompetele propagandei neomarxiste antiromanesti, promotori ai asa zisului curent cunoscut sub numele de “marxism cultural”, reprezinta niste specimene care improasca in mod constant venin antiromanesc si varsa zilnic dejectii impotriva valorilor culturale, spirituale si istorice romanesti.

Unii dintre romani inca se mai intreaba: „adeptii marxismului cultural se dezic oare chiar atat de usor si se leapada de tara mama”?Sunteti siguri ca pentru ei, tara noastra este si tara lor mama? Nu degeaba s-au chinuit atat de mult intr-o tara laudata pe plan extern pentru buna convietuire intre diverse minoritati, precum este Romania, sa ne bage pe gat fortat chestii precum „corectitudinea politica”, „lupta cu xenofobia”, „multiculturalismul”, „globalismul”, etc

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info