Aduceti un zambet pe chipul unui copil de Ziua Copilului 1 Iunie

Aduceti un zambet pe chipul unui copil de Ziua Copilului 1 Iunie

„Fiecare dintre noi poate aduce un zambet pe chipul unui copil!

Putini stiu, dar noi, Dacii Liberi, avem mai multe actiuni in care rezonam cu cei carora soarta nu a fost destul de generoasa. De ceva ani de zile, avem in atentia noastra cateva familii nevoiase, care din lipsa banilor, nu le pot asigura propriilor copii cele trebuincioase traiului de zi cu zi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Anul acesta, ne-am gandit sa ducem actiunea la alt nivel. Ca atare, toti cei care, din punct de vedere faptic, material sau financiar, pot da o mana de ajutor, ii rugam sa se alature noua, Dacii Liberi.

Actiunea consta in strangerea de alimente (Ne-perisabile), hainute, incaltaminte, rechizite scolare, jucarii, si cam tot ce tine de buna oranduire a unei case. In mod special pentru una dintre familii, avem nevoie de cineva care sa doneze o masina de spalat (second-hand) sau sa cotizeze la un fond impreuna cu noi, sa cumparam una.

Aduceti un zambet pe chipul unui copil de Ziua Copilului 1 Iunie

Despre ce este vorba, si ce anume puteti face:

1.Cei din Bucuresti: Pe data de 27 Mai, vom amplasa un pavilion-cort undeva in sectorul 4, unde cei interesati vor putea veni cu donatiile catre cei aflati in nevoie.

 

2.Cei din tara vor putea sa organizeze la nivel local puncte de colectare. Ulterior, pe data de 28-05-2017, vom centraliza toate datele din tara, pentru a ne organiza si corela in distributia ajutoarelor catre cei aflati in nevoie.

3.Cei aflati in Diaspora vor putea sa organizeze la nivel local puncte de colectare. Ulterior, pe data de 28-05-2017, vom centraliza toate datele din Diaspora, pentru a ne organiza si corela in distributia ajutoarelor catre cei aflati in nevoie.

 

Rog pe aceasta cale ca toti cei care vreti sa ajutati la realizarea acestui proiect, sa o faceti personal prin implicare efectiva EXCLUS BANI!!! Daca vrei sa faci ceva, faci! Daca nu, cauti o scuza….

 Cei interesati pentru organizarea punctelor din tara sau din diaspora, ma pot contacta telefonic in intervalul orar 06.30 – 07.30 sau seara dupa orele 20.00. Datele mele de contact sunt: Stamate Liviu, telefon 0720317563.”

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/500695826988194/

Sursa: trezirealarealitate.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Sa facem lumina asupra antiromanismului Cristinei Tunegaru, profesoara de limba romana cu alergie la autori romani

vin mai 5 , 2017
Sa facem lumina asupra antiromanismului Cristinei Tunegaru, profesoara de limba romana cu alergie la autori romani Asa dupa cum se poate vedea si in imaginea din articol, Cristina Tunegaru, profesoara de limba romana care face alergie la Mihai Eminescu, cunoscut pentru activitatea sa jurnalistica deosebit de critica la adresa abuzurilor […]
Sa facem lumina asupra antiromanismului Cristinei Tunegaru, profesoara de limba romana cu alergie la autori romani, Foto: corbiialbi.ro

Poate vă place și:

libris.ro