libris.ro

Deputatul Daniel Gheorghe: „Guvenul încalcă Constituția României”

Deputatul Daniel Gheorghe: „Guvenul încalcă Constituția României”

Deputatul Daniel Gheorghe: „Guvenul încalcă Constituția României”

În ultima perioadă, Guvernul României a început să ia o serie de măsuri care, aplicate pe o perioadă lungă de timp, pot avea drept consecință transformarea României fie într-o țintă a imigrației în masă , fie mai curând într-un teritoriu de carantină al Uniunii Europene care să poată prelua în viitor fluxurile migratorii ilegale venite dinspre Orient spre Europa.

După reducerea gradului de alertă la granițe, fapt relatat de presă în această vară, a urmat reactivarea nemotivată, de către prim ministrul, Mihai Tudose, a unei structuri care ne duce cu gândul la invitarea migranților în România, denumită ,,Comitetul Interministerial Coaliția Națională pentru Integrarea Refugiaților,, a venit rândul ministrului de externe, Teodor Meleșcanu să ne anunțe cum blajina Românie s-a oferit să preia 1942 de ,,refugiați,, din taberele din Grecia și Italia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


 Pun între ghilimele ,,refugiat,, deoarece trebuie să te rătăcești precum Ulise din mitologie ca, fugind de războiul civil din Siria să ajungi în haosul din Libia iar apoi peste Mediterana în Italia. Adevărații refugiați sunt în taberele din țări precum Turcia, Iordania ori Liban; ei merită toată protecția posibilă internațională și sunt oameni care fug din calea războiului cu demnitate, apărându-și viața și libertatea.

[info]Back to School! REDUCERI de pana la 50%![/info]

Deputatul Daniel Gheorghe: „Guvenul încalcă Constituția României”

 În realitate, în Europa avem de-a face cu un val uriaș de migrație care are resorturi economice și care este încurajată de rețele mafiote de trafic de persoane, deseori responsabile de accidentele tragice care au loc pe mare.

În realitate, guvernul PSD-ALDE, vine să ne ofere o nouă probă din povestea provinciei ,,de la margine de imperiu,, unde ordinul ,,înaltei porți,, de la Bruxelles, nu se discută, ci se execută. Și se execută chiar dacă se încalcă paragraful 4 din articolul din articolul 3, intitulat ,,Teritoriul,, , al Constituției României care este foarte clar :

(4) ,,Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.,,
Orice formă de preluare a unui grup masiv de persoane pe teritoriul României reprezintă o formă de strămutare a unor populații străine, putând fi catalogată inclusiv drept deportare. Dar atunci când este vorba de luat notă maximă la corectitudine politică, guvernul socialist condus de Mihai Tudose uită și de legea fundamentală a României.

Ministerul de Externe ne vorbește și de ,,solidaritate,, , principiu aparent generos dar care în esență este manipulat abil și înseamnă de fapt aliniere arbitrară la o serie de reguli și reglementări neconforme cu voința cetățenilor și legislația unei anume țări suverane. Dar oare Ministerul de Externe al României, preocupat acum de situația valului imigraționist din sudul Italiei, a fost la fel de solidar și cu româncele exploatate, violate și bătute în Sicilia, acolo unde autoritățile italiene nu știm nici acum cât interes au avut în aplicarea legii și cât au închis ochii în fața maltratării unor femei din România, venite de bună credință să muncească într-o țară parteneră în cadrul U.E?

Despre ce solidaritate vorbim atunci când, în unele țări europene, muncitorii est-europeni sunt discriminați în fața imigranților non-europeni?

Despre ce solidaritate să discutăm când, România, deși are niște granițe securizate precum puține țări europene se pot lăuda, chiar și după prăbușirea frontierelor Schengen sub presiunea migrației și a traficului de persoane transcontinental, încă nu este ,,aptă,, să adere la spațiul Schengen din motive care țin clar de interese economice și politice?

România nu își permite ,,luxul,, de a imita greșelile altor națiuni europene care au permis imigrația în masă, din afara Europei, și care astăzi se confruntă cu mari probleme sociale și de siguranță publică. Sper că membrii executivului vor ține cont de jurământul făcut la învestitură și nu vor da curs unor măsuri pe care posteritatea le-ar putea aminti, peste ani, drept probe ale unei politici de-a dreptul anti-românești.

DECLARAȚIE DE PRESĂ

primită de la domnul deputat Daniel Andrei Gheorghe (Grup PNL)

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info