RSS
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Atac la identitatea națională! Fântâna Meșterului Manole de la Curtea de Argeș a fost vandalizată!

Print Friendly, PDF & Email

Atac la identitatea națională! Fântâna Meșterului Manole de la Curtea de Argeș a fost vandalizată!

Suntem în an centenar și sărbătorim un eveniment crucial din istoria poporului român, însă în același timp constatăm cu mâhnire că există tot mai multe cazuri de leznațiune și de atacuri la identitatea noastră națională.

Acolo unde reperele identitare ale culturii și istoriei românești n-au fost lăsate în paragină, la mila intemperiilor și ai altor factori care duc la degradarea lor, se intervine chiar și mai brutal, prin vandalizare.

După ce Sadoveanu îi învăța pe români că “justiția” trebuie făcută cu baltagul, în zilele noastre la modă este haștagul. Suntem suprasaturați zi de zi de acest mizerabil haștag, îl regăsim la orice pas, mai nou mâzgâlit chiar și pe monumentele istorice, pe reperele identitare ale poporului român.

Atac la identitatea națională! Fântâna Meșterului Manole de la Curtea de Argeș a fost vandalizată!

Știm că haștagiștii ăștia sunt un soi de bolșevici pe stil nou, iar modelul lor de revoluție culturală și socială este copiat din alte așa zise revoluții culturale de tristă amintire, care în numele stârpirii naționalismului și patriotismului au făcut de-a lungul istoriei niște monstruoase crime împotriva patrimoniului cultural al umanității, însă chiar să nu mai ai nimic sfânt pe lume, încât să pângărești un asemenea monument?

Să fie oare rezultatul acestor acțiuni reprobabile, produsul spălarii pe creier la care au fost supuși cu agresivitate românii în ultimele decenii? Pentru asemenea barbarie nu există nici un fel de justificare, nici de ordin ideologic, politic sau de altă natură.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info