RSS

La 21 octombrie 1940 o comisie m…

Pe data de 21 octomb…

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Atac la identitatea națională! Fântâna Meșterului Manole de la Curtea de Argeș a fost vandalizată!

Print Friendly, PDF & Email

Atac la identitatea națională! Fântâna Meșterului Manole de la Curtea de Argeș a fost vandalizată!

Suntem în an centenar și sărbătorim un eveniment crucial din istoria poporului român, însă în același timp constatăm cu mâhnire că există tot mai multe cazuri de leznațiune și de atacuri la identitatea noastră națională.

Acolo unde reperele identitare ale culturii și istoriei românești n-au fost lăsate în paragină, la mila intemperiilor și ai altor factori care duc la degradarea lor, se intervine chiar și mai brutal, prin vandalizare.

După ce Sadoveanu îi învăța pe români că “justiția” trebuie făcută cu baltagul, în zilele noastre la modă este haștagul. Suntem suprasaturați zi de zi de acest mizerabil haștag, îl regăsim la orice pas, mai nou mâzgâlit chiar și pe monumentele istorice, pe reperele identitare ale poporului român.

Atac la identitatea națională! Fântâna Meșterului Manole de la Curtea de Argeș a fost vandalizată!

Știm că haștagiștii ăștia sunt un soi de bolșevici pe stil nou, iar modelul lor de revoluție culturală și socială este copiat din alte așa zise revoluții culturale de tristă amintire, care în numele stârpirii naționalismului și patriotismului au făcut de-a lungul istoriei niște monstruoase crime împotriva patrimoniului cultural al umanității, însă chiar să nu mai ai nimic sfânt pe lume, încât să pângărești un asemenea monument?

Să fie oare rezultatul acestor acțiuni reprobabile, produsul spălarii pe creier la care au fost supuși cu agresivitate românii în ultimele decenii? Pentru asemenea barbarie nu există nici un fel de justificare, nici de ordin ideologic, politic sau de altă natură.


Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL