Un deputat PSD: “Plângerea penală a lui Orban echivalează cu o lovitură de stat!“

Un deputat PSD: “Plângerea penală a lui Orban echivalează cu o lovitură de stat!“ 

Deputatul PSD de Bucureşti Beatrice Tudor declară că plângerea penală iniţiată de liberali echivalează cu o lovitură de stat, un plan pus la cale cu concursul preşedintelui Iohannis, care vrea să aibă Executivul său în vederea alegerilor prezidenţiale.

[alert-success]

“Este o încercare de lovitură de stat care devoalează jocul dintre Klaus Iohannis şi PNL, care îşi ridică mingi la fileu să înlăture o majoritate legitimă, reieşită în urma alegerilor şi un Guvern legitim numit, totul pentru a-şi asigura succesul în alegerile prezidenţiale din 2019. Poziţionarea PNL şi a lui Klaus Iohannis pe subiectul justiţiei trebuie acum citite în acest nou context. Susţinerea oferită procurorilor nu are nimic de-a face cu justiţia şi cu statul de drept, ci cu încercarea lor disperată de a obţine prin procurori ceea ce nu au putut obţine prin vot: majoritatea şi guvernarea”, a declarat Beatrice Tudor.

[/alert-success]

Deputatul PSD de Bucureşti a mai afirmat că dacă preşedintele va folosi acest pretext pentru a înlătura Cabinetul Dăncilă, acesta se face vinovat de subminarea democraţiei din România, şi şi-a exprimat speranţa că procurorii nu vor participa la această acţiune, pe care a definit-o drept o “cacialma politică”.

[alert-success]

“Am speranţa că procurorii nu vor da concurs acestei cacialmale politice şi nu vor răsturna ordinea democratică şi constituţională din România”, a mai afirmat Beatrice Tudor.Ea a mai arătat că preşedintele nu este la prima încercare de a sabota Guvernul şi a adăugat că acesta ar fi vinovat de abuz în serviciu dacă ar folosi acest pretext pentru a o înlătura pe Viorica Dăncilă din funcţia de prim-ministru. “Klaus Iohannis şi PNL, cei mai aprigi delatori ai abuzului, vor să comită un abuz flagrant în acest caz. Și sabotează şi relaţia strategică a României cu Israelul şi cu Statele Unite ale Americii”, a mai afirmat deputatul PSD de Bucureşti.

[/alert-success]

La final, Beatrice Tudor a reiterat faptul că “ulciorul nu merge de multe ori la apă” şi că liberalii ar face bine să nu-şi facă speranţe în repetarea precedentului Ponta.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns