Susținător neașteptat al mitingului împotriva abuzurilor

Susținător neașteptat al mitingului împotriva abuzurilor

După ce președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a lansat un apel de susținere al mitingului de protest împotriva abuzurilor, pe pagina personală de facebook a politicianului au început să curgă tot felul de comentarii vulgare, pline de invective, atât la adresa lui Aurelian Pavelescu cât și împotriva partidului său.

Unii dintre așa zișii membri ai societății civile, sau chiar membrii ai unor partide care se intitulează „de dreapta”, au intrat pe pagina de facebook a lui Aurelian Pavelescu pentru a posta comentarii jignitoare, iar în unele cazuri chiar de-a dreptul vulgare.

[alert-success]

„PNTCD sustine mitingul de protest impotriva abuzurilor si a statului paralel de maine!
In postarea de mai jos am anuntat decizia partidului.
La un ordin, in cateva minute, au intrat mai multe zeci de postaci, cu vulgaritatile, injuraturile, amenintarile de la #Rezist. Cateva sute de mesaje, cu aceleasi cuvinte, sloganuri. Evident, o actiune coordonata de statul paralel. de INTIMIDARE!

Impotriva acestor grupuri de nazisti va chem sa luptam impreuna. Tocmai au facut chiar pe pagina mea o actiune de forta, de linsaj, discreditare. Nu vom lasa tara pe mana acestor nazisti!

Stim cine va plateste, stim ce interese aparati, stim ca sunteti impotriva Romaniei si poporului roman!

Le este frica, se vede! Si, mai ales, de PNTCD! Un simbol pe care nu l-au putut confisca. Acum, vor sa-l murdareasca. Ei sunt minerii din 1990! Dintr-o data, toti acesti mineri, ca si Cozma, liderul lor de atunci, sunt mari taranisti, aparatori ai lui Corneliu Coposu. Diversiunea este vadita, diversiune tipic securistica din acel 1990.

PNTCD nu se va lasa intimidat de acesti batausi inepti, nazisti, folositi ca niste bate impotriva propriului lor popor, acesti Visinescu si Florin Turcanu.”, a postat Aurelian Pavelescu pe contul sau de facebook

[/alert-success]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns