Aurelian Pavelescu: „Ce au facut SRI și SIE? Nu cumva înalți responsabili din cele două servicii au fost nu numai complici prin tăcere, dar și organizatori?”

Aurelian Pavelescu: „Ce au facut SRI și SIE? Nu cumva înalți responsabili din cele două servicii au fost nu numai complici prin tăcere, dar și organizatori?”

Avocatul Aurelian Pavelescu adresează niște întrebări legitime după știrea care anunța în cursul acestei săptămâni că DIICOT cercetează sursele dubioase de finanțare ale mișcării #Rezist. Cum a fost posibil ca un grup de oameni să jongleze liber cu sume de ordinul milioanelor de dolari fără ca cineva să se sesizeze despre acest lucru?

Tocmai această întrebare îl macină și pe Aurelian Pavelescu, care lansează o ipoteză șoc: 

„Finantarea ar fi fost imposibil de detectat, daca nu ar fi existat scurgeri de informatii din interiorul #Rezist. Cum se stie, codurile portofelului electronic au fost predate DIICOT de un fost membru #rezist! Chiar si asa, drumul banilor virtuali nu poate fi gasit decat cu experti cu cea mai inalta calificare, ceea ce DIICOT a facut.”

[alert-success]

Intrebari legitime: cum a fost posibil asa ceva? ce au facut SRI si SIE? oare nu se vedea cu ochiul liber ca actiunile violente, de nivel insurgent, organizate in timp real si la nivel national, ba chiar in afara tarii, cu propaganda standardizata si mesaj unic, de natura politica, aveau comanda unica si sunt finantate masiv in mod evident? nu cumva inalti responsabili din cele doua servicii au fost nu numai complici prin tacere, dar si organizatori, au asigurat tactic si logistic miscarea insurgenta, care a avut si are drept scop transformarea Bucurestiului in Maidanul ucrainean?

Dar, ce a facut Klaus Iohannis? Pentru ca, prin coincidenta, nu-i asa, #rezist si sustinatorii mafiei de la DNA si justitie au organizat insurgenta taman cu mesajele politice ale Presedintelui: cum zicea Iohannis ceva, cum „protestatarii” veneau si ei in strada, cu aceleasi mesaje. Dar cand Iohannis insusi a venit in strada?

Sunt convins ca sumele de bani sunt mult mai mari decat 14 milioane de dolari. Daca acesti bani au venit de la Soros, trebuie intrebati cei care au decis finantarea, cu ce scop au facut-o, care erau obiectivele, de ce nu s-a facut o finantare transparenta? Pentru ca a fost vorba despre un atac la securitatea nationala a Romaniei.

Nu cred ca lucrurile vor merge prea departe la DIICOT, cel putin in viitorul apropiat: nivelul la care se poate ajunge este prea mare. Intrebarea care se pune: se vor opri sau vor continua, cei care au aruncat tara in razboiul hibrid la care asistam? Moscova a avut vreun rol? Ca banii nu au miros, iar primul care stie ar trebui sa fie chiar chiar Soros, care se afla in cel mai dur razboi acum chiar cu Donald Trump si cu administratia americana!

14 milioane de dolari? Sau 100 de milioane? Atata valoreaza Romania, cozilor de topor care ati gandit totul! Vai de cei care s-au lasat manipulati, gratis, se intelege, pentru ca Soros nu poate fi atat de prost cat sa-i plateasca si pe cei pe care-i manipuleaza. N-ar mai fi niciun haz!

Am avut, inca o data, dreptate. Era logic ca este vorba despre manipulare si bani multi. CAND AM SPUS-O AM FOST DENIGRAT LA GREU. Acum, cei care au facut-o tac sau se ascund. Adevarul e peste toate!”, a mai adăugat Aurelian Pavelescu într-o postare pe facebook

[/alert-success]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info