libris.ro

Alt sclav globalist! Sorin Grindeanu le cere românilor să renunțe la naționalism

Chiar în ziua în care presa din România scrie despre vandalizarea casei memoriale „Avram Iancu” prin inscripționarea unor mesaje cu niște conotații jignitoare la adresa eroilor și martirilor români, Avram Iancu, Horea, Cloșca și Crișan, aflăm că pe fostul premier al României, Sorin Grindeanu, îl dă naționalismul românesc pe dinafară.

Sorin Grindeanu cere si el sa renunțăm la “naționalism” si la orice discurs “populist”. Obsesia naţionalismului sau de ce ţie frica de aia nu scapi

După preluarea preşedenţiei rotative UE, putem spune că suntem în Uniunea Europeană, pe hârtie măcar, mentalităţile liderilor noştri au rămas blocate în Uniunea Sovietică. Ce a înţeles domnul Grindeanu despre „Europa” şi valorile sale ? a înţeles ce a vrut el să înţeleagă anume că trebuie să „renunţăm la discursul naţionalist” … sau poate ca ştie domnul Grindeanu ceva ce nu ştim noi … încă? [Aici]

Domnul Grindeanu ne declara cu țâfnă:

„Cei mai importanți oficiali europeni ne-au arătat, aseară, la Ateneul Român, că respectă România și îi iubesc valorile. Le mulțumesc pentru lecția de respect și deschidere politică pe care ne-au dat-o. Preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene este un moment important pentru România. Avem 6 luni pentru a demonstra că putem fi una dintre cele mai importante voci ale Uniunii Europene, că putem gestiona dosare complicate și că suntem capabili să armonizăm poziții adverse, în numele intereselor comune europene. Sigur, va fi necesar un efort real din partea tuturor instituțiilor implicate, va fi nevoie de coeziune politică și de multă, foarte multă responsabilitate. Asta înseamnă inclusiv renunțarea la discursurile naționalist-populiste pe care le-am tot auzit în ultima perioadă și care servesc doar oportunismul de moment al unora sau al altora. Trebuie să fim fermi și asumați în ceea ce privește direcția pro-europeană a României. „


Trăim în România singură ţară din aşa zisa „lume liberă” în care nu avem un partid naţionalist, şi singurul stat membru al UE. care nu are o grupare euro-sceptica.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Adevăratele valori UE

Uniunea Europeană se identifica cel puţin teoretic cu valori similare celebrului citat atribuit lui Voltaire: „Je ne suiş pas d’accord avec ce que vous dites, mais je me battrai jusqu’à la mort pour que vous ayez le droit de le dâre” . Care în fapt nu era a lui Voltaire ci al lui Evelyn Beatrice Hall, biografa sa născută 90 de ani după moartea lui Voltaire. Indiferent cui îi aparţine citatul, el defineşte una din valorile clasice europene care desparte Europa de regimurile totalitare asiatice şi orientale.

România este în pragul colapsului economic şi social, de 30 de ani suntem călăriţi de urmaşii foştilor kominiternisti, filo sovietici, care momentan au îmbrăcat o haină „occidentală”. Pentru cei interesati recomandam „Tratat de dezinformare„ al lui Vladimir Volkoff, unde este dezbatuta mai pe larg, problema foștilor kominternisti care la căderea URSS si-au mutat afacerile in occident.

Sursa: razboiulinformational.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info