Antiromânism! Casa memorială ,,Avram Iancu” de la Târgu Mureș, vandalizată de către extremiști

Neaprobarea proiectelor legislative cu privire la pedepsirea actelor de antiromânism sau leznațiune încurajează atitudini antiromânești tot mai pe față și tot mai abjecte.
Deși unii dintre politicienii din România au venit de-a lungul timpului cu diverse proiecte pentru implementarea unei legi a antiromânismului, proiectele au picat rând pe rând în Parlamentul României.

Vandalizarea unor monumente sau obiective culturale sau identitare românești dovedesc tocmai contrariul, că este disperată nevoie de o lege împotriva acțiunilor antiromânești. Casa memoriala „Avram Iancu” din Târgu Mureș a fost vandalizată cu mesaje antiromânești vopsite pe zidurile clădirii: ,,Trăiască Ungaria!” sau inscripții defăimătoare la adresa unor martiri ai neamului românesc precum Horea, Cloșca și Crișan, sau împotriva celui mai mare erou naţional al românilor din Transilvania, Avram Iancu.

Deși au mai fost o dată nedreptățiți și umiliți în istorie,
martirii neamului românesc Horea, Cloșca și Crișan nu-și pot odihni rămășițile lumești nici măcar în zilele noastre, pentru că iată, niște minți înfierbântate încă vor să reducă românii la nivelul de șerbi, iobagi, ființe fără drepturi la viață și demnitate.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns