Aurelian Pavelescu despre susținătorii lui Kovesi: “Avem de a face cu scursura societății”

După numeroasele obscenități, trivialități și invective pe care le primește zilnic pe contul său de pe o rețea de socializare, avocatul Aurelian Pavelescu face niște aprecieri nu tocmai măgulitoare la adresa celor care-l înjură și-l asaltează cu mesaje indecente.

“SUSȚINĂTORII LAUREI CODRUȚA KOVESI: ANALIZĂ DE TEXT. DOAMNE FEREȘTE!

Privesc cu detașare și amuzament reacțiile susținătorilor Laurei Codruța Kovesi. Ei nu sunt dispuși să analizeze, să argumenteze sau să tragă concluzii logice. Citiți și veți vedea. Ei atacă în haită, precum câinii turbați, cu formule standard: pentru oricine nu este de acord cu ei le transmit ”nino, nino”, ”să-și ia pastilele”, ”sunt dobitoci”, ”mu**”, ”să moară”, își bagă și își scot, folosesc cuvinte de o vulgaritate extremă, pe care le știm.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

De partea cealaltă, oameni educați, care doresc să fie politicoși și să vină cu argumente, să înțeleagă. Zadarnic, înjurăturile se amplifică și mai tare, vulgaritatea este și mai puternică… ”m…e”, ”nino nino” etc. Ce să vorbești cu ei?

Mai mult, bandiții năvălesc pe paginile celorlalți în grupuri infracționale, postează imagini obscene, ca și cum ți-ar intra în casă cu cuțitele scoase. Printre ei, tot felul de doamne și domnișoare, domni mai tineri sau mai bătrâni, care își varsă scârboșeniile cu nonșalanță, ca și cum ar fi îndreptățiți, pozând în SUPERIORI MORAL…

Adevărul este că avem de a face cu scursura societății, niște bestii fără rușine, care, desigur, își înjură acasă propriile mame și chiar le bat cu sadism, după ce le-au furat pensiile să le cheltuiască în mall. Unii au bărbi bine aranjate, alții ochelari de soare în poze studiate, unii își arată mușchii de bătăuși, iar femeile, arțăgoase, rânjesc cu obrăznicie.

Este dincolo de dubiu că este vorba despre o confrerie de derbedei fără Dumnezeu, care își expun cu nerușinare organele genitale – din vorbe -, în loc de argumente, și vor să ne spună că ei sunt CEI MORALI ȘI EDUCAȚI, ROMÂNII EXEMPLARI, EUROPENII PUR SÂNGE, MODELELE SOCIETĂȚII.

Povestea este sinistră, pentru că dracul însuși le-a intrat în creiere și îi mână din întuneric, în spasme groaznice. Ei vor să ne intimideze și să-și impună vrerile scelerate asupra oricui este decent și are bună cuviință.

Bolboroselile lor mă amuză, răgetele și invectivele cu atât mai mult. Până când le vor ieși ochii din orbite și limbile din gurile spurcate. Să fimi solidari în fața acestui asalt al răului vecin cu crima. Acești derbedei îndrăciți și femei la fel de îndrăcite și vulgare se vor asfixia în propriile lor murdării și obscenități. DOAMNE FEREȘTE!”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Sondaj surprinzător: cum ar putea arăta viitorii europarlamentari români

mar feb. 19 , 2019
Un sondaj realizat de către site-ul Politico.eu redă o situație oarecum neașteptată pentru preferințele românilor pentru viitoarele alegeri europarlamentare. Potrivit sondajului celor de la Politico, care oferă date reprezentative pentru fiecare stat din Uniunea Europeană, situația actualizată pentru luna în curs redă următoarele proiecții pentru formațiunile politice din țara noastră: […]

Poate vă place și:

libris.ro