Șora, încercări disperate de manipulare: „Vom deveni în curând provincie rusească. Nu veți vedea cozorocul Armatei Roșii, ci bastoanele Jandarmeriei române.”

De la „agitator cu munca la țară în perioada 1948-1951„, Mihai Șora a fost promovat la propagandist al protestarilor de meserie rezisto-TFL-iști. Exagerarea până dincolo de limitele realității și ale penibilului, este semnul disperării celor care dețineau cu adevărat din umbră puterea până acum în România, prin intermediul tandemului dintre sistemul de justiție și servicii.

Totuși, cât de porc o fi ca un fost membru al Partidului Comunist Francez, întors în România în 1948 și răsfățat la scurtă vreme cu funcții în aparatul de stat controlat de către sovietici, ținându-se foarte aproape de poalele torționarei bolșevice Ana Pauker, să ne spună acum că vom deveni „provincie rusească”?

„Oameni buni,
1. Nici disperarea, nici lehamitea, nici sila nu sunt constructive.
Nu poți clădi ceva solid și viabil cu greață, din repulsie pentru cei aflați la putere.
Nu poți trăi cu lehamitea atârnată de gât. Aceea nu este viață.

2. O dictatură nu apare ca o zână îmbujorată, bătând diafan în geam – toc-toc – „Bună dimineața. Sunt dictatura!“

Dacă nu ne adunăm, OM CU OM, cât mai repede, vom deveni în curând provincie rusească. Și nu, nu va fi ca în 1948, când aveam cizma bolșevică pe grumaz, când nu știam unii de alții, când nu exista nicio sursă credibilă de informare, nici precedent în istorie. 

Va fi mult mai rapid și mult mai pervers. 
Nu veți auzi vorbindu-se rusește pe străzi și în toate instituțiile, ci tot româna aceea stricată, precară și agramată a românilor noștri get-beget, cățărați la conducerea țării. 

Nu veți vedea cozorocul Armatei Roșii, ci bastoanele Jandarmeriei române.”, a scris Mihai Șora pe facebook

Consilierul Anei Pauker, printre cei de la Ateneu care nu mai vor să mai fie conduși de hoți
Consilierul Anei Pauker, printre cei de la Ateneu care nu mai vor să mai fie conduși de hoți

Dar poate și mai revoltător decât flatulențele ideologice cu miasmă bolșevică răspândite virtual de către acest așa zis filosof al rezisto-TFL-isto-haștagienilor, este faptul că fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, îi redistribuie postările pe contul său de facebook și face astfel cunoscute și răspândite ideile acestui sinecurist și propagandist paukerian.

Nici mirosul apropierii postului de procuror al Parchetului European, nici o circumstanță de niciun fel nu justifică răspândirea unor asemenea inepții, pentru că practic nu există pe această lume nici măcar un singur argument cât de cât rațional. Vom deveni „provincie rusească”, iar rușii vor fi jandarmii români? A răspândi o asemenea enormitate te face să te întrebi ce a căutat Kovesi de la bun început nu doar la DNA, ci în oricare instituție a statului român.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns