RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Bolșevicii ăștia mici de la USR sunt mari bezbojnici când este vorba de ortodoxia românească, însă devin foarte “religioși” atunci când vine vorba de islamism

Bolșevicii ăștia mici de la USR sunt mari bezbojnici când este vorba de ortodoxia românească, însă devin foarte “religioși” atunci când vine vorba de islamism. Dublu standard? Ca de obicei, pentru români, pentru românism, se folosește de fiecare dată ocaua mică!

Neomarxiștii de la USR Sector 1 sunt în culmea fericirii pentru că au reușit stoparea finanțării cu 10.000.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Nu același lucru l-au făcut însă când a fost povestea cu construirea unei megamoschei la București.

Nu același îl fac tot împotriva banilor publici oferiți de această dată unor oficine neomarxiste precum Humanitas (n.r. editură scutită pe nedrept de taxe și impozite, în timp ce alte edituri concurente, dar fără pârghii la nivel înalt, erau în pragul falimentului, dar cu dările la stat plătite), PRO TV (n.r. televiziune scutită de mai multe ori de dările către stat, care ba chiar în schimb și a primit finanțări din bani publici pentru realizarea unor seriale de televiziune de doi lei… neomarxiști), Realitatea TV (n.r. post de televiziune cu datorii colosale către stat, televiziune inexplicabil ținută încă artificial pe piața media, în totalul dispreț și lipsă de considerare pentru patronii televiziunilor care își plătesc toate dările către stat) și lista ar putea continua.

Neomarxiștii  de la USR Sector 1 sunt în culmea fericirii pentru că au reușit stoparea finanțării cu 10.000.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Nu același lucru l-au făcut însă când a fost povestea cu construirea unei megamoschei la București.
Neomarxiștii de la USR Sector 1 sunt în culmea fericirii pentru că au reușit stoparea finanțării cu 10.000.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Nu același lucru l-au făcut însă când a fost povestea cu construirea unei megamoschei la București.

Curios este de asemenea și faptul că neobolșevicii de la USR nu doar că nu au avut nimic împotriva acordării de bani publici și de teren gratuit din partea statului român (n.r. deci tot bani publici) pentru construirea unei megamoschei la București, ci ba chiar în această vară au urat comunității musulmane „Eid Mubarak”, o urare transmisă la sfârșit de Ramadan (Postul islamic).

Ce urmează după alegerile fraudate? „Eid Mubarak” ne spun şturlubaticii de la USR Tineret! Pe tobogan către marea globalizare!
Ce urmează după alegerile fraudate? „Eid Mubarak” ne spun şturlubaticii de la USR Tineret! Pe tobogan către marea globalizare!

Deci, fix ca în bolșevismul sovietic de la începutul secolului trecut, când sinagogile scăpau neatinse de ura bezbojnică, iar bisericile, schiturile și mănăstirile ortodoxe se prefăceau în scrum și erau desacralizate, secularismul neobolșevicilor de la USR este îndreptat mai curând împotriva ortodoxiei românești decât împotriva altor religii.

Secularismul agresiv, încurajat mai cu seamă de către bolșevici, atât la nivel primar, animalic, cât și la nivel ideologic prin intermediul marilor centre universitare și culturale ale lumii, a născut cele mai urâte și parșive orori întreprinse vreodată de oameni împotriva unor adevărate comori culturale și spirituale: biserici, schituri și mănăstiri cu arhive, documente și artă religioasă de o deosebită importanță istorică și culturală, au căzut pradă secularismului violent bolșevic.

În Rusia sovietică s-a creat un fenomen care s-a manifestat atât de violent la adresa religiei, mai cu seamă la adresa celei creștine, încât a lăsat în urma sa numai scrum și cadavre pe tot cuprinsul fostului imperiu țarist și chiar și dincolo de granițele sale teritoriale, în țările aflate direct în sfera de înfluență a URSS. În anii ’20 ai secolului trecut, bolșevicii au publicat o revistă intitulată Bezbojnicul din paginile căreia lansau cumplite blasfemii și apeluri la violență, în special împotriva ortodoxiei.

libris.ro
Revista Bezbojnicul , propagandă secularistă agresivă bolșevică
Revista Bezbojnicul , propagandă secularistă agresivă bolșevică

Deputatul Daniel Gheorghe este și el îngrijorat de aceste atacuri tot mai agresive la adresa bisericii în România:

“M-am uitat și eu cine și-a permis să insulte și amenințe Biserica în ultima vreme și îmi este foarte clar : entități private corupte, persoane fizice ori juridice cu datorii uriașe la bugetul de stat al României, indivizi cu o viata personala marcata de o deplină promiscuitate, fii de securiști și de agenți ai komintern. Doar bolșevicii sovietici în anii de după al doilea război mondial au mai propagat un mesaj sistematic de ură și agresiune la adresa cultelor religioase. De aceea acest secularism violent, antiromânesc și amoral, care încearcă sa rupă prin intimidare și șantaj legătură dintre Biserica și Societate, este probabil cel mai mare pericol la adresa României, la acest moment, și reprezinta o amenințare directa la adresa siguranței naționale. Drept urmare orice persoana ori grup care militează pentru acest lucru intră în sfera trădării de țară!”, a scris pe facebook Daniel Gheorghe

Surse: Preluare BuciumulContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info