Kovesi recunoaște că ea s-a dedicat „protejării intereselor financiare ale UE”

Poate printre cele mai mari păcate ale DNA-ului, după activitatea de poliție politică, se numără și distrugerea intenționată la solicitarea unor forțe externe, a capitalului autohton din România.

Câtă vreme avem cazuri în care patronii români au primit achitări pe bandă rulantă, însă firmele lor au dat faliment, au fost cumpărate la prețuri modice de concurența străină, sau le-a fost foarte serios afectată activitatea, atunci este mai mult decât clar că s-a dorit distrugerea la ordin, a capitalului românesc.

Fostul șef al SPP, generalul Dumitru Iliescu, dezvăluia într-una dintre postările de pe contul său de socializare fenomenul acesta:

„… subordonarea economiilor naționale ale acestor state, sprijinind Supra-statalele să ocupe piețele respective, concomitent cu eliminarea concurenței capitalului autohton, multinaționale care să acționeze după bunul plac, fără să respecte nicio regulă, externalizând toate profiturile și văduvind ilegal bugetul de stat cu sute de miliarde de dolari, știindu-se protejate de structurile de forță”, scria pe facebook generalul Dumitru Iliescu

Fenomenul este destul de bine cunoscut la nivel mondial de către economiștii lumii, însă nouă românilor ne-a luat destul de mult timp până să ne dezmeticim și să înțelegem cu ce fel de trădare națională avem de a face.

” Procurorul-șef european Laura Codruța Kovesi a declarat că vor fi necesare eforturi deosebite pentru a face Parchetul Uniunii Europene să devină o instituție capabilă să protejeze interesele financiare ale UE. Într-un material publicat în Financial Times, Kovesi spune că nicio înfrângere nu este definitivă, dacă faci ceea ce știi că este bine, moral, legal. „, scrie cotidianul.ro

Detronată de la conducerea DNA, pentru Kovesi au luptat tot ce mișcă la nivelul instituțiilor europene, râul, ramul, ș.a.m.d., pentru a-i obține o sinecură pe măsura trădării sale împotriva românilor. Azi, Kovesi ne-o spune mai nou cu propria sa gură pe ale cui interese financiare le-a apărat ea până acum, lovind însă cu o sălbăticie crâncenă în capitalul autohton din România:

„Va fi nevoie de un efort deosebit din partea tuturor celor implicați pentru a crea o instituție înfloritoare, în care cetățenii europeni au încredere, capabilă să protejeze interesele financiare ale UE și să contribuie la aplicarea legislației europene”, a spus Kovesi

Atât, „să protejeze interesele financiare ale UE„, că de interesele financiare ale României și ale românilor a durut-o în…. # (haștag!).

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns