libris.ro

Continuă războiul informațional împotriva anticomuniștilor: Adrian Dohotaru împiedică un eveniment cu tematică anticomunistă

Bolșevicii, atât timp cât au rezistat la putere, au făcut-o prin teroare, cruzime fără margini, totalitarism, propagandă, și foarte, foarte multă cenzură, extrem de multă cenzură. Despre Adrian Dohotaru, ex-deputat USR, se știe de multă vreme că nu doar că se învârte prin cercurile de extremă stânga din România, ci și că este un simpatizant înflăcărat al ideologiei comuniste.

Foto: captură ecran facebook

Pentru cineva ca Dohotaru, un eveniment cu tematică anticomunistă este ca o blasfemie la adresa uneia dintre cele mai blestemate și nocive ideologii care s-au abătut asupra lumii, inclusiv asupra neamului românesc. Și cum arma principală a bolșevicilor, cenzura, și-a dovedit decenii la rând eficiența, Dohotaru s-a hotărât cu mânie proletară să solicite Bibliotecii Centrale Universitare din Cluj, ca un eveniment cu tematică anticomunistă să fie anulat.

Foto: captură ecran facebook

Despre ce era vorba:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cu ocazia Zilei Foștilor Deținuți Politici, Grupul Camarazii România împreună cu Fundația Profesor George Manu și Grupul de Acțiune Rădăcina, organizează conferința: ”Amintiri din detenția comunistă-cu Galina Răduleanu”. Invitatul special al acestei seri, doamna Galina Răduleanu, a petrecut 4 ani în temnițele comuniste din România, experientă despre care va scrie mai târziu în volumul de mărturii intitulat ”Repetitie la moarte… din spatele gratiilor”. La fața locului veți putea achiziționa materiale textile identitare și cărți despre detenția politică, exil și naționalism interbelic. „, se arată în comunicatul postat pe facebook de către organizatorii evenimentului

Apelând la un tertip specific propagandei bolșevice, Dohotaru împiedică desfășurarea evenimentului cu tematică anticomunistă la Biblioteca Centrală Universitară, solicitând anularea evenimentului, „pe motiv că cele două grupuri organizatoare „Camarazii” și „Rădăcina” sunt de extremă dreapta”.

Potrivit lui Dohotaru, cele două organizații proliferează mesaje naționaliste, xenofobe, împotriva drepturilor femeii(n.r. !??):

„(…) solicit ca BCU să nu mai găzduiască pe culoarele bibliotecii materialele de propagandă lăsate de persoanele care protestează împotriva avortului lângă instituție. Am citit zeci de cărți despre chinurile îndurate de atâția oameni în închisorile comuniste, am respect, dacă a fost pentru o cauză justă, pentru suferința lor (ca și pentru cei care au suferit din cauza unor regimuri fasciste sau capitaliste), dar acest lucru nu trebuie să fie un pretext pentru răspândirea mesajelor de extremă dreaptă. Sunt utilizator al bibliotecii de peste 15 ani și crezul meu e că o astfel de instituție trebuie să promoveze cunoașterea și dezbaterea onestă de idei, nu un mesaj al urii, de aceea evenimentul trebuie anulat.”, a scris pe facebook Adrian Dohotaru

Nota noastră: În ultimele două decenii vedem tot mai des o propagandă parșivă care cataloghează și etichetează aproape toate reacțiile de autoapărare ale românilor ca fiind acțiuni de extremă dreapta. Dar cu toate aceste bolșevicării de extremă stânga, cum este și această mizerabilă solicitare la cenzură din partea lui Adrian Dohotaru, cu astea ce ar trebui să facem? Cu ce ar fi deranjat o asemenea conferință la Cluj, decât prin faptul că s-ar fi vorbit acolo de rău despre bolșevism, despre nocivitatea acestuia abătută asupra neamului românesc?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info