Halucinant! Deputatul Adrian Dohotaru se laudă că a anulat o conferință despre temnițele comuniste

Halucinant! Un fost deputat U.S.R, actualmente „independent” s-a lăudat pe facebook că a oprit o lansare de carte despre temniţele comuniste de 9 martie, de ziua Naţională Pentru Cinstirea Deţinuţilor Politici. Mai mult, cartea în discuţie aparţinea unei doamne, foste deţinute politice. Prin urmare de ziua internaţională a femeii, deputatul „tovarăş”, Adrian Dohotaru, trimitea memorii pentru a opri o fostă deţinuta politica să îşi lanseze o carte pe 9 martie, adică tocmai de ziua deţinuţilor politici.

Anunţul care l-a tulburat pe tov. Adrian Dohotaru

Cu ocazia Zilei Foștilor Deținuți Politici, Grupul Camarazii România împreună cu Fundația Profesor George Manu și Grupul de Acțiune Rădăcina, organizează conferința intitulată ”Amintiri din detenția comunistă Galina Răduleanu”. „Evenimentul va avea loc pe data de 9 martie 2020, de la ora 18:30 la Sala “Ion Muslea” a Bibliotecii Centrale Universitare din Cluj-Napoca. „Evenimentul va avea loc pe data de 9 martie 2020, de la ora 18:30 la Sala “Ion Muslea” a Bibliotecii Centrale Universitare din Cluj-Napoca. La fața locului veți putea achiziționa materiale textile identitare și cărți despre detenția politică, exil „ Vezi: [(AICI)]

Continuă războiul informațional împotriva anticomuniștilor: Adrian Dohotaru împiedică un eveniment cu tematică anticomunistă, Foto: facebook
Continuă războiul informațional împotriva anticomuniștilor: Adrian Dohotaru împiedică un eveniment cu tematică anticomunistă, Foto: facebook

Din câte se poate vedea în anunţ nu exista nici o „propagandă” politică de nici o culoare, cele trei organizaţii s-au reunit spre a organiza doar o banală lansare de carte de Ziua Nationala a Deţinuţilor Politici.

Citește și: Adrian Dohotaru, deputatul USR care manca din gunoi, a vandalizat sediile unor partide

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Prin lentila tov Adrian Dohotaru

Tovarăşul Adrian Dohotaru, urmând conceptele doctrinare marxist-leniste aruncă acuzaţi de fascism după bunul plac împotriva oricui nu îi este lui pe plac. În lipsa oricărei condamnări, tovarăşul emite de la sine putere „condamnarea” de fascism, inducând în eroare opinia publică şi conducerea Biblioteci din Cluj. BCU Cluj cedează în cele din urmă presiunilor micului marxist.

„organizațiile de extremă dreaptă nu au dreptul să facă propagandă la Biblioteca Centrală Universitară. Cer anularea evenimentului „Amintiri din detenția comunistă” pe motiv că cele două grupuri organizatoare „Camarazii” și „Rădăcina” sunt de extremă dreaptă. În mesajele de pe pagina de facebook, dânșii proliferează mesaje rasiste, naționaliste, xenofobe, împotriva drepturilor femeii etc. O grupare care proslăvește explicit pe Ionel Moța și Vasile Marin, lideri legionari și fasciști notorii, nu poate organiza evenimente într-o bibliotecă publică.  O organizație care îndeamnă la ură împotriva imigranților, împotriva Vestului presupus decadent și care, pasămite, nu mai permite rostirea unor „termeni inofensivi precum patrie, tată, mamă”, din cauza marxismului, o grupare care echivalează feminismul cu comunismul stalinist și deplânge legalizarea avorturilor, nu are dreptul să se își propage mesajele într-o instituție publică de cultură.„ vezi: [(AICI)]

Tovarăşul deputat pare a avea grave probleme la capitolul cultură, acesta încurcând fascismul cu legionarismul, deşi acesta listează fascismul şi legionarismul separat îi prezintă pe legionarii Moţa şi Marin ca „fascişti”. !!!??? ori e laie orie e bălaie tovarăşe deputat ?

Citește și: Adrian Dohotaru, fost USR: “Rareș Bogdan și Florin Roman sunt fasciști sociali, nicidecum liberali!”

Relativismul moral și noua distopie globalistă

Apoi de pe culmile relativismului moral ne anunţă că el respectă pe cei care au suferit în temniţele comuniste ca şi pe cei care „au suferit din cauza unor regimuri fasciste sau capitaliste” (de comunism nu zice nimic!). Pentru a fi categoric că legionari şi fascişti nu se bucură de compasiunea sa, acesta precizează „am respect, dacă a fost pentru o cauză justă, pentru suferința lor”.

„Am citit zeci de cărți despre chinurile îndurate de atâția oameni în închisorile comuniste, am respect, dacă a fost pentru o cauză justă, pentru suferința lor (ca și pentru cei care au suferit din cauza unor regimuri fasciste sau capitaliste), dar acest lucru nu trebuie să fie un pretext pentru răspândirea mesajelor de extremă dreaptă. Sunt utilizator al bibliotecii de peste 15 ani și crezul meu e că o astfel de instituție trebuie să promoveze cunoașterea și dezbaterea onestă de idei, nu un mesaj al urii, de aceea evenimentul trebuie anulat. „

Mânia proletara USR-ista

 La zecile de cărţi citite se pare că tov deputat nu a aflat că nu contează a cui gură spune un adevăr, ci ceea ce contează este ideea enunţată. Prin urmare nu are importanţă cine organiza evenimentul, ci ce se petrecea acolo. Evenimentul era despre Galina Răduleanu şi mărturia ei, propaganda „fascistă” era doar în mintea tovarăşului deputat.

Pare greu de crezut că organizaţiile citate ar fi făcut „propaganda fascistă” la BCU Cluj doar pentru a fi arestate şi desfiinţate a doua zi.

Dincolo de toate, precedentul de la BCU Cluj ne deschide o perspectivă sumbră desprinsă din cele mai negre distopii, anume ca o persoană ce şi-a exprimat o poziţie despre un subiect controversat să nu mai aibă în veci accesul la o „platformă publică”. Este ce se încearcă acum în US sau UK cu o serie de jurnalişti sau politicieni care au avut poziţii „incorect politice” referitor la „imigranţi” sau „feministe”. Aceştia sunt hărtuiţi şi toate instituţiile, universităţile unde aceştia vor să conferenţieze, sunt bombardate cu reclamaţii de “fascism”.

Totodată observăm şi o condamnare dată înaintea săvârşirii infracţiunii, sunt fapte deosebit de grave pentru care BCU Cluj, care a anunţat anularea evenimentului cu câteva ore înaintea deschiderii, trebuie să răspundă.

O societate distopică controlată precum în romanul 1984, unde cuvintele mama şi tata sunt interzise exact ca în Brave New World, şi unde evident toţi suntem la fel de egali precum în Harrison Bergeron, rebelii fiind „reeducaţi” ca în A Clockwork Orange. Acesta pare a visul USR-istilor şi evident totul începe cu ideea că “libertatea de exprimare” trebuie garantată doar unora.

Deputatul Adrian Dohotaru nu își ascunde convingerile marxiste

Într-o postare pe Facebook Deputatul Dohotaru proslăvește originile socialiste ale zilei de 8 martie de parcă aceasta ideologie ar fi ceva de bine.

P.S

  Organizația „Camarazii România” a răspuns anunțând că evenimentul s-a mutat în altă parte la presiunea: „unor neo-marxiști locali și a unor organizații antiromânești”. Lansarea de carte s-a ținut totuși într-un alt loc.

Sursa: Războiul informațional

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info