libris.ro

Site-ul celui mai critic jurnalist din Sibiu la adresa lui Iohannis, redus la tăcere de ANCOM

Actualizare:

„Site-ul „Justițiarul” a fost închis abuziv de ieri seară, cu Decizia ANCOM nr. 506/23.04.2020 (https://www.ancom.ro/decizii-decret-stare-de-urgenta_6253), în urma solicitării milițienilor lui Marcel Vela (Ministerul Afacerilor Interne) la propunerea Grupului de Comunicare Strategică. Prin aceeași Decizie ANCOM este comunicată mai întâi închiderea site-ului „România veche” (http//romania-veche.ro/), la care se spune că s-au trimis în data de 25 martie 2020 pe cele două adrese de e-mail ale site-ului respectiv solicitarea de a elimina o serie de articole considerate „fake news”.

În Decizia ANCOM scrie că site-ul http//romania-veche.ro/ are domeniul administrat de societatea NETDESIGN SRL cu sediul în Bistrița, str. Zorelelor nr. 9, sc. B, ap. 25, județul Bistrița Năsăud (constatări reținute în Nota internă nr. DEMC-2941/23.04.2020, conform indice 1). Se face o confuzie, nu știu dacă intenționată sau întâmplătoare, deoarece în finalul informării se afirmă în mod fals că și site-ul https//justitiarul.ro/ are domeniul administrat de aceeași societate NETDESIGN SRL din Bistrița (constatări reținute în Nota internă nr. DEMC-2941/23.04.2020, conform indice 2), ceea ce nu este adevărat!!! Domeniul justitiarul.ro este administrat de o persoană fizică domiciliată în municipiul Sibiu, județul Sibiu, fiind foarte simplu de verificat pentru autorități în Registrul de Domenii RoTLD. Se poate verifica inter-instituțional, deoarece RoTLD este autoritatea oficială (registru) pentru domeniile .ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pe adresa de e-mail contact@justitiarul.ro a site-ului https//justitiarul.ro/ nu au fost primite atenționări din partea autorităților pentru radierea unor articole care ar încălca regulile impuse de starea de urgență, redacția nu fost înștiințată niciodată oficial de existența unor articole percepute ca fiind „fake news”! Decizia ANCOM este adresată societății NETDESIGN SRL cu sediul în Bistrița care administrează doar site-ul http//romania-veche.ro/, nu și site-ul https//justitiarul.ro/, așa cum se afirmă eronat în decizie!!!
Aveți aici captura doveditoare din Decizia ANCOM nr. 506/23.04.2020.”, a scris pe facebook Justitiarul

Știre inițială:

Joi, 23 aprilie 2020, site-ul justitiarul.ro, la pachet cu un alt site, romania-veche.ro, a fost închis printr-o decizie a ANCOM. Site-ul aparține jurnalistului român Marius Albin Marinescu, un jurnalist care a dezvăluit în exclusivitate multiplele cazuri de corupție din jurul lui Klaus Iohannis, atât pe vremea când acesta era la Sibiu, cât și după ce acesta a scos capul către politica de pe malul Dâmboviței.Despre faptul că de la declanșarea stării de urgență ANCOM-ul închide site-uri în România noi am vorbit într-un articol anterior (n.r. vezi Mai multe site-uri închise de ANCOM-ul lui Grindeanu, inclusiv un site asociat cu Ninel Peia). Doar că spre deosebire de alte site-uri, de Justitiarul.ro vedem că s-au ocupat bine de tot. Nici măcar cu Tor Browser sau cu alte alternative nu mai poate fi accesat nici măcar din afara țării, așa cum puteau fi încă accesate alte site-uri la care ANCOM a restricționat accesul.

De altfel, liberalii organizaseră până și un soi de „comando virtual al cenzurii”, un grup de facebook în care erau făcute liste negre cu publicațiile din România critice la adresa guvernării liberale și a lui Iohannis care trebuiau numaidecât suprimate (n.r. vezi PNL alunecă tot mai mult spre bolșevism! Vrea numai presă care să pupe în fund liberalii).

Decizia ANCOM de închidere a site-ului Justitiarul.ro
Decizia ANCOM de închidere a site-ului Justitiarul.ro

Marius Albin Marinescu este unul dintre puținii jurnaliști români sibieni care s-au încumetat să se războiască în mod direct cu Klaus Iohannis încă de pe vremea când acesta era primar la Sibiu, și să scoată la iveală toate cazurile de corupție, atât cele legate de casele furate, intermedierile ilegale de adopții de copii, dosarele penale îngropate suspect de rapid de către „Justiția independentă” (n.r. cele mai multe dintre ele via spălătoria de la Alba), retrocedările cu cântec ale FDGR, calitatea controversată a FDGR-ului de moștenitor al Grupului Etnic German, plus multe alte grozăvii pe care presa pupincuristă sau cea încorsetată din România, nu avea curajul să le facă publice.

Decizia ANCOM de închidere a site-ului Justitiarul.ro

Nota noastră: Starea aceasta de urgență le-a picat fix ca o mănușă. De când se tot oglindeau ei și se frăsuiau despre cum ar putea închide astfel de publicații care îi deranjează și mai ales le deranjează „afacerile”…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info