Kereskényi Gábor, primarul din Satu Mare: “Klaus Iohannis, isterizat și nervos, cu un mesaj tipic PRM-ist violent și periculos:”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor - Multiculturalism de tip medieval la Satu Mare?, Foto: facebook
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor - Multiculturalism de tip medieval la Satu Mare?, Foto: facebook
Print Friendly, PDF & Email

Gabor Kereskenyi, primarul UDMR-ist al municipiului Satu Mare, compară declarația lui Klaus Iohannis cu mesajele și discursurile politice ale lui Corneliu Vadim Tudor, considerând că mesajul președintelui României legat de proiectul legislativ cu privire la autonomia așa zisului ținut secuiesc este o “declarație nedemnă pentru un președinte, cu un mesaj tipic PRM-ist violent și periculos”.

“Klaus Iohannis, isterizat și nervos, a avut o declarație nedemnă pentru un președinte, cu un mesaj tipic PRM-ist violent și periculos: ungurii ne iau Ardealul.
Astăzi am fost martorii unui eveniment fără precedent în ultimii 30 de ani: de la microfonul Cotroceniului se dezinformează grosolan și se instigă împotriva maghiarilor. UDMR respinge ferm acest gen de discurs și orice fel de instigare.
Președintele trebuie să-și ceară scuze pentru acest derapaj periculos.”, a scris pe facebook Gabor Kereskenyi, primarul municipiului Satu Mare

Foto: captură facebook / Gabor Kereskenyi
Foto: captură facebook / Gabor Kereskenyi

Nota noastră: Gabor Kereskenyi, primarul UDMR-ist al municipiului Satu Mare, este cunoscut ca un cal breaz în județul Satu Mare pentru accesele sale de antiromânism, fiind chiar și amendat de CNCD pentru discriminare etnică la adresa românilor. De-a lungul vremii, primarul Gabor Kereskenyi i-a îngrozit pe sătmăreni cu sintagme neortodoxe în cadrul discursului public, precum  “Ziua Orașului a fost organizată în pur stil sudist, cu oameni negri la față” (n.r. vezi Multiculturalism de tip medieval la Satu Mare?), sau “Micii se prepară la Marea Neagră și nu în centrul Satu Mare”, a interzis unor comercianți din zona de sud a țării să mai vândă în piața agro-alimentară Someș, motivând că nu sunt din județ, și multe alte astfel de ieșiri profund antiromânești…


Colecție de articole care demonstrează antiromânismul primarului UMDR al municipiului Satu Mare, Gabor Kereskenyi:


Galerie foto:

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info