Discriminarea românilor va atinge un nivel instituțional: trădare de țară!

Constituția României NU se negociază!
Comisia juridică a Senatului condusă de Serban Nicolae a dat AVIZ POZITIV proiectului de lege UDMR prin care LIMBA MAGHIARĂ devine a doua LIMBĂ OFICIALĂ în statul român.

apiland.ro

Pe 8 aprilie anul acesta Senatul a și adoptat tacit această lege care urmează să ajungă la Camera Deputaților.

În unitațile teritorial-administrative în care minoritatea maghiară este într-un procent mai mare de 20%, Prefecturile, Inspectoratele de POLIȚIE, instituțiile publice, vor fi OBLIGATE să utilizeze limba maghiară, ea devenind limbă oficială, căci circula la nivel Central.

În acelasi timp, ori românii vor trebui să învețe maghiara ori se va face epurarea etnică a acestora din instituțiile respective. Discriminarea românilor va atinge un nivel instituțional.
Acolo unde procentul este mai mic de 20% UDMR va putea negocia cu consiliile județene sau locale obligativitatea folosirii limbii maghiare în instituții, în condițiile în care știm cu toții că UDMR negociază bine, căci are cu cine.

Mai mult decât atât, steagul Ungariei si al așa zisului ținut secuiesc, (însemne considerate de către UDMR ca fiind oficiale pentru minoritatea maghiară), vor putea fi arborate pe instituțiile statului român. Își înfing steagurile proprii în Statul Român.

Ne întrebăm așadar cum a putut Comisia Juridică a Senatului să dea aviz pozitiv unui asemenea proiect de lege??? Cei care au votat pentru avizul pozitiv, anulează pur si simplu Constituția, spulberând caracterul Național al Statului Român.
Până unde se poate merge cu aceste negocieri ticăloase, pâna la ruperea teritorială a României? Oamenii acestia merită judecați pentru trădare de țară!

Autor: Mihai Tîrnoveanu


About the Author

Mihai Tirnoveanu
Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]