Discriminarea românilor va atinge un nivel instituțional: trădare de țară!

Poeta Mihaela Aionesei despre mitingul împotriva Codului Administrativ: "Unul pentru toți și toți pentru România"
Poeta Mihaela Aionesei despre mitingul împotriva Codului Administrativ: "Unul pentru toți și toți pentru România"
Print Friendly, PDF & Email

Constituția României NU se negociază!
Comisia juridică a Senatului condusă de Serban Nicolae a dat AVIZ POZITIV proiectului de lege UDMR prin care LIMBA MAGHIARĂ devine a doua LIMBĂ OFICIALĂ în statul român.

Pe 8 aprilie anul acesta Senatul a și adoptat tacit această lege care urmează să ajungă la Camera Deputaților.

În unitațile teritorial-administrative în care minoritatea maghiară este într-un procent mai mare de 20%, Prefecturile, Inspectoratele de POLIȚIE, instituțiile publice, vor fi OBLIGATE să utilizeze limba maghiară, ea devenind limbă oficială, căci circula la nivel Central.

În acelasi timp, ori românii vor trebui să învețe maghiara ori se va face epurarea etnică a acestora din instituțiile respective. Discriminarea românilor va atinge un nivel instituțional.
Acolo unde procentul este mai mic de 20% UDMR va putea negocia cu consiliile județene sau locale obligativitatea folosirii limbii maghiare în instituții, în condițiile în care știm cu toții că UDMR negociază bine, căci are cu cine.

Mai mult decât atât, steagul Ungariei si al așa zisului ținut secuiesc, (însemne considerate de către UDMR ca fiind oficiale pentru minoritatea maghiară), vor putea fi arborate pe instituțiile statului român. Își înfing steagurile proprii în Statul Român.

Ne întrebăm așadar cum a putut Comisia Juridică a Senatului să dea aviz pozitiv unui asemenea proiect de lege??? Cei care au votat pentru avizul pozitiv, anulează pur si simplu Constituția, spulberând caracterul Național al Statului Român.
Până unde se poate merge cu aceste negocieri ticăloase, pâna la ruperea teritorială a României? Oamenii acestia merită judecați pentru trădare de țară!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Mihai Tirnoveanu
Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș