libris.ro

Discriminarea românilor va atinge un nivel instituțional: trădare de țară!

Constituția României NU se negociază!
Comisia juridică a Senatului condusă de Serban Nicolae a dat AVIZ POZITIV proiectului de lege UDMR prin care LIMBA MAGHIARĂ devine a doua LIMBĂ OFICIALĂ în statul român.

Pe 8 aprilie anul acesta Senatul a și adoptat tacit această lege care urmează să ajungă la Camera Deputaților.

În unitațile teritorial-administrative în care minoritatea maghiară este într-un procent mai mare de 20%, Prefecturile, Inspectoratele de POLIȚIE, instituțiile publice, vor fi OBLIGATE să utilizeze limba maghiară, ea devenind limbă oficială, căci circula la nivel Central.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


În acelasi timp, ori românii vor trebui să învețe maghiara ori se va face epurarea etnică a acestora din instituțiile respective. Discriminarea românilor va atinge un nivel instituțional.
Acolo unde procentul este mai mic de 20% UDMR va putea negocia cu consiliile județene sau locale obligativitatea folosirii limbii maghiare în instituții, în condițiile în care știm cu toții că UDMR negociază bine, căci are cu cine.

Mai mult decât atât, steagul Ungariei si al așa zisului ținut secuiesc, (însemne considerate de către UDMR ca fiind oficiale pentru minoritatea maghiară), vor putea fi arborate pe instituțiile statului român. Își înfing steagurile proprii în Statul Român.

Ne întrebăm așadar cum a putut Comisia Juridică a Senatului să dea aviz pozitiv unui asemenea proiect de lege??? Cei care au votat pentru avizul pozitiv, anulează pur si simplu Constituția, spulberând caracterul Național al Statului Român.
Până unde se poate merge cu aceste negocieri ticăloase, pâna la ruperea teritorială a României? Oamenii acestia merită judecați pentru trădare de țară!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș