RSS

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Vocea Românească nu poate fi oprită prin pumnul în gură

Print Friendly, PDF & Email

Fundația maghiară din Harghita care a pierdut în fața mea la CNCD cere Curții de Apel Târgu-Mureș să anuleze hotărârea CNCD și să judece dosarul în fond, emitând deasemenea pretenția ca cererile lor de sancționare să fie admise așa cum au fost enunțate în petiția de anul trecut.
În termen de 25 zile, trebuie așadar, la cererea Curții de Apel Târgu-Mureș, să înaintez Întâmpinarea.

Conform legii, fundația maghiară are într-adevăr dreptul să conteste la Curtea de Apel decizia CNCD, dar invocarea mea în această acțiune de contestare este în mod clar abuzivă. Președintele fundației reclamă si faptul că hotărârea CNCD ar fi fost viciată de prezența prietenilor mei care m-au însoțit anul trecut la audierea comisiei, care ar fi exercitat o ,,vădită presiune asupra membrilor Consiliului Director prezenți la audiere”.

Argumentul acesta este de-a dreptul stupid, solidaritatea pașnică în jurul unor idei se poate exprima oriunde, iar respectivului domn din Harghita, care a fost si el prezent ”în mijlocul nostru” pe holurile instituției, nimeni, nu i-a adresat nici măcar o privire, fiind total ignorat. Audierea mea, deasemenea, nu a fost tulburată în niciun fel. Le mulțumesc pe această cale încă odată, din tot sufletul, tuturor celor care au fost alături de mine atunci, alături de principiul Libertății Acțiunii si Cuvântului Românesc de fapt.

Pe holurile acelei instituții de cenzură care a ales după 10 luni să se debaraseze printr-o soluție tehnică de un caz prea complicat, am înteles încă odată, prin prezența acelor oameni minunați, că Vocea Românească nu poate fi oprită prin pumnul în gură, că Libertatea este asumată de mulți români si că nu putem fi opriți oricâte presiuni s-ar exercita asupra noastră.

Ieri am terminat de făcut primele pachete cu revistele Calea Neamului; vor ajunge în zeci de localități ale Țării, în mâinile a sute de români. Revista se distribuie gratuit si cuprinde acțiunile noastre principale. Fiecare om care primește pachetul este rugat să împartă revistele celor cunoscuți. Să spună tuturor că avem o Cale, un Crez, un Ideal.
Cu noi este Dumnezeu!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info