RSS

În România se tot reiau alegeril…

În România se tot re…

Minunata lume nouă

Viața din România de…

Din categoria liberalism sinistr…

După perla PSD-istul…

Sub pretextul pandemiei, Csaba B…

Csaba Borboly s-a ad…

Jurnal de pandemie: cum sunt des…

Jurnal de pandemie: …

25 Octombrie: Răspunde Române, P…

Răspunde Române, Pre…

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Libertatea de a fi român este sfântă!

Print Friendly, PDF & Email

Libertatea de a fi român este sfântă!
O delegație a Asociației “Calea Neamului” va participa duminică, cu începere de la ora 18, la manifestarea care va avea loc în Piața Victoriei din București!

Manifestăm pentru suveranitate națională, manifestăm pentru libertate, manifestăm pentru a ne apăra copiii de abuzurile unor așa-zise autorități medicale, care nu au fost alese de oameni și care sunt repudiate masiv de corpul medico-sanitar, respectiv de cei care-și respectă profesiunea și pacienții!

Protestăm vehement împotriva tratării românilor ca suspecți, cărora să li se aplice carantinarea pe baza modelului aplicat bolnavilor psihic, așa cum prevede proiectul de lege privind carantinarea. Este o încălcare gravă a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului; persoanele internate forțat își pierd practic toate drepturile.

Manifestăm pentru libertatea credinței și suntem ferm împotriva unei noi închideri a bisericilor. Nu dăm cezarului ce este al lui Dumnezeu.

Nu admitem încălcarea drepturilor constituționale de proprietate, a drepturilor familiei și a dreptului la liberă circulație al persoanelor.

Reglementările autorităților pseudo-sanitare, care devin normative conform proiectului de lege votat de Camera Deputaților și de Comisia Juridică a Senatului, sunt un atentat la adresa MINORILOR. Institutul Național pentru Sănătate Publică consideră, într-un document public adoptat în 20 iunie a.c., că în cazul copiilor cu vârsta până la 16 ani care prezintă manifestări gastro-intestinale (vărsături, diaree) neasociate cu alimentația, se poate SUSPECTA infecția cu SARS-CoV-2

Așa nu se mai poate! Cu Dumnezeu înainte pentru biruința Neamului Românesc!

Sursa: Calea Neamului


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info