Libertatea de a fi român este sfântă!

Libertatea de a fi român este sfântă!
O delegație a Asociației „Calea Neamului” va participa duminică, cu începere de la ora 18, la manifestarea care va avea loc în Piața Victoriei din București!

Manifestăm pentru suveranitate națională, manifestăm pentru libertate, manifestăm pentru a ne apăra copiii de abuzurile unor așa-zise autorități medicale, care nu au fost alese de oameni și care sunt repudiate masiv de corpul medico-sanitar, respectiv de cei care-și respectă profesiunea și pacienții!

Protestăm vehement împotriva tratării românilor ca suspecți, cărora să li se aplice carantinarea pe baza modelului aplicat bolnavilor psihic, așa cum prevede proiectul de lege privind carantinarea. Este o încălcare gravă a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului; persoanele internate forțat își pierd practic toate drepturile.

Manifestăm pentru libertatea credinței și suntem ferm împotriva unei noi închideri a bisericilor. Nu dăm cezarului ce este al lui Dumnezeu.

Nu admitem încălcarea drepturilor constituționale de proprietate, a drepturilor familiei și a dreptului la liberă circulație al persoanelor.

Reglementările autorităților pseudo-sanitare, care devin normative conform proiectului de lege votat de Camera Deputaților și de Comisia Juridică a Senatului, sunt un atentat la adresa MINORILOR. Institutul Național pentru Sănătate Publică consideră, într-un document public adoptat în 20 iunie a.c., că în cazul copiilor cu vârsta până la 16 ani care prezintă manifestări gastro-intestinale (vărsături, diaree) neasociate cu alimentația, se poate SUSPECTA infecția cu SARS-CoV-2

Așa nu se mai poate! Cu Dumnezeu înainte pentru biruința Neamului Românesc!

Sursa: Calea Neamului

Mihai Tirnoveanu

Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns