Printre cele 16 puncte prin care jurnalistul Gabriel Apreutesei își anunța candidatura la primăria Comunei Tomești se numără fix măsurile pe care le ia acum primăria respectivei comune.
În programul politic al lui Gabriel Apreutesei, la punctele 10 și 11, se regăsesc fix ultimele măsuri anunțate public acum câteva zile de către angajații primăriei Tomești. Astfel, dacă la punctul 10 din programul politic al lui era prevăzut că:
“10 – Se va înființa Centrul Social pentru Bătrâni cu pensie de sub 700 de lei, dar și pentru familiile defavorizate”
ei bine, într-un anunț public al primăriei Tomești, aceste măsuri sunt cuprinse deodată în atenția și în grija primarului actual, care își mai dorește încă un mandat la Tomești.
Gabriel Apreutesei consideră asta ca fiind un plagiat al programului său politic:
“Dacă în atâta amar de ani primarul actual nu și-a aplecat ochii asupra bătrânilor și asupra persoanelor cu grave probleme sociale, deodată vreți să cred că a devenit el bunul samaritean și i-au încolțit în minte fix aceleași idei pe care eu mi le-am trecut în programul politic? Acesta este un act de disperare, el folosind pe ultima sută de metri ideile și proiectele pe care eu aveam de gând să le demarez în comuna Tomești dacă voi deveni primar”, ne-a spus Gabriel Apreutesei
Galerie Foto:
[envira-gallery id=”111603″]
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania: RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Dacă atunci când liberalii au susținut în masă introducerea educației sexuale obligatorii în școli pentru copii, lucrul acesta nu prea a surprins pe nimeni, fiind cunoscut progresismul parșiv cu care este contaminat de ani buni PNL-ul, acum însă, când sub semnătura guvernului Orban sunt protejați pedofilii, românii deja au început […]