Arafat și Voiculescu, cel mai criminal cuplu de la „Sănătate”!

De câte ori a existat combinația Arafat și Voiculescu, împotriva sistemului de sănătate din România s-au pornit adevărate tăvăluguri menite să ducă la distrugerea a ceea ce chipurile încă mai funcționează în cadrul acestui sistem șchiop și chior, chior la suferințele românilor: în timp ce spitalele au zăcut goale, românii mureau cu zile, pe capete, din cauza că nu primeau la timp asistență medicală. Asta când nu mureau arși ca șobolanii prin spitalele din toată țara…

Dumincă, 21 februarie 2021, în jurul orei 22:20, a izbucnit un nou incendiu la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”  din București, completând lista unui lung șir de incendii „întâmplătoare” iscate în ultima vreme prin spitalele din România:

” Cei care au manipulat opinia publică sînt Raed Arafat şi Vlad Voiculescu, ei încercînd să minimalizeze dimensiunea evenimentului de teamă că vor fi arătaţi din nou cu degetul, aşa cum s-a întîmplat după tragedia de la „Matei Balş”!”, scrie cotidianul.ro

Din fericire, acest incident nu s-a soldat cu victime, însă încercarea de mușamalizare a incidentului denotă inconștiența criminală a lui Vlad Voiculesci și Raed Arafat, care nu s-au sfiit să manipuleze opinia publică, minimalizând dimensiunea incidentului de la „Marius Nasta”.

Dacă ar fi avut într-un timp atât de scurt atât de multe victime umane din cauza incompetenței din cadrul sistemului de sănătate, guvernele PSD ar fi căzut la prima adiere de vânt mai mare a opiniei publice.

Însă ori de câte ori ajunge la guvernare „dreapta” neomarxistă, neobolșevică, se cam termină cam de fiecare dată cu drepturile și libertățile democratice și constituționale ale românilor.

Ne amintim de abuzurile, corupția și violențele de la protestele îndreptate împotriva regimului mafiot al lui Băsescu. De fiecare dată când ne procopsim pe cap cu guverne „de dreapta”, mare parte dintre români sunt supuși unui regim de „austeritate”, de spoliere a țării în beneficiul unor forțe și puteri externe.

DEMISIA, nenorociților!

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns