RSS
TwitterFacebookPinterest

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, “avocatul” minerilor împotriva unui sistem corupt și trădător

De mai bine de două decenii, politicienii se feresc ca dracu’ de tămâie să coboare printre mineri. Felicitări pentru curaj și pentru verticalitate Diana Iovanovici-Șoșoacă!

apiland.ro

Prin mineriadele regizate destul de prost tot de către sistem, societatea civilă, mai ales cea din zona culturală, a fost întoarsă împotriva minerilor, iar din titlul de glorie pe care-l purtau cândva minerii pentru că desfășurau una dintre cele mai grele și mai periculoase meserii, termenul de miner a fost transformat ușor, ușor, prin intermediul propagandei infernale a sistemului, într-unul peiorativ.

După înscenările organizate de către securiștii trădători de neam și de țară împotriva spiritului de solidaritate și de unitate a poporului român, statutul minerilor în societate a tot scăzut simțitor, până la stadiul actual în care munca lor este “răsplătită” într-o cumplită bătaie de joc, comparativ cu alte state europene unde salariile și condițiile de muncă sunt net superioare.

Fără destructurarea mafiei din servicii, justiție și politică, cu toții putem avea soarta minerilor, să fim marginalizați și stigmatizați pentru diverse pretexte, diverse “mineriade” organizate și regizate tot de către sistem…Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]