RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Diana Iovanovici Șoșoacă: “MĂ DECLAR UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMANIEI!”

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a reacționat la declarația imbecilă a premierului Florin Vasile Cîțu, pe tema acuzațiilor de terorism lansate în spațiul public de Premierul României:

DECLARAȚIE POLITICĂ – Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, pe tema acuzațiilor de terorism lansate în spațiul public de Premierul României, Florin Vasile Cîțu:

apiland.ro

“Dl Cîțu, ineptul șef al Palatului Victoria, a etichetat luptătorii pt drepturile si libertatile cetanesti drept TERORISTI! MĂ DECLAR, ÎN ACEST SENS, UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMANIEI!

Dar, dumneata, dle premier Câțu esti CRIMINALUL de la Palatul Victoria si cel mai incompetent dintre multii premieri incompetenti ai României. Daca lupta pt respectarea Constituției României, a Convenției de la Oviedo ratificata prin Lg. 17/2001 de Romania, deci face parte din dreptul intern obligatoriu de respectat, Codul de la Nurrenberg si tot absamblul legislativ incident, inseamna pentru dumneavoastră TERORISM, inseamna ca sunteti într-adevăr un premier de sorginte neofascista si solicit organelor statului roman sa va retina de urgență și conform ultimelor uzante ale Statului neofascist roman, sa fiti internat la un Spital de Psihiatrie.

Diana Iovanovici Șoșoacă: “MĂ DECLAR UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMANIEI!”, Foto: © Glasul.info

Toată lupta noastra impotriva obligativității actelor medicale, OBLIGATIVITATE INTERZISĂ DE CONVENTIA DE LA OVIEDO, CODUL DE LA NURRENBERG SI LEGEA 46/2003, PT DREPTURILE PACIENTULUI, este necesara intr-un stat in care ati abolit de peste 1 an de zile drepturile si libertatile cetățenesti, ati mituit presa plătind-o cu 70 de milioane de euro pentru a minti poporul roman, a-l tine sub teroare si a distruge psihicul si viitorul copiilor noștri.

Abuzul psiho-emotional si fizic exercitat de puterea neofascista de la București de peste 1 an de zile, a dus la cazuri de suicid in randul copiilor, adultilor, atacuri soldate cu crime, acolo unde statul si DSU -ul condus de abuzatorul principal Raed Arafat au eșuat lamentabil.

Ati ars oamenii de vii in spitale, i-ati legat si i-ati chinuit ca in lagarele de exterminare, ii intubati si ii omorati cu sange rece fara nicio sansa de supraviețuire, aplicând protocoalele omorului in masa, vaccinurile impuse de voi cu care condiționați locuri de munca, practicarea de sporturi si învățământul, omoara oameni si le altereaza starea de sănătate, iar dumneata ai tupeul sa ne faci pe noi teroriști?

Pentru toate aceste faptesi multe altele, DLE PREMIER SI TOTI CEI CARE CONDUCETI ROMANIA, SUNTETI CRIMINALI! EU, SENATOR DIANA IOVANOVICI-SOSOACA VA ACUZ DE GENOCID IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN SI SOLICIT SA FITI DE URGENTA DEFERITI JUSTITIEI SI JUDECATI INTR-UN TRIBUNAL DE TIP NURRENBERG! SI TACUISSES PHILOSOPHUS MANSISSES.”, se arată în declarația politică a senatoarei Diana Iovanovici ȘoșoacăContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]