Diana Iovanovici Șoșoacă: “MĂ DECLAR UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMANIEI!”

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a reacționat la declarația imbecilă a premierului Florin Vasile Cîțu, pe tema acuzațiilor de terorism lansate în spațiul public de Premierul României:

DECLARAȚIE POLITICĂ – Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, pe tema acuzațiilor de terorism lansate în spațiul public de Premierul României, Florin Vasile Cîțu:

“Dl Cîțu, ineptul șef al Palatului Victoria, a etichetat luptătorii pt drepturile si libertatile cetanesti drept TERORISTI! MĂ DECLAR, ÎN ACEST SENS, UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMANIEI!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Dar, dumneata, dle premier Câțu esti CRIMINALUL de la Palatul Victoria si cel mai incompetent dintre multii premieri incompetenti ai României. Daca lupta pt respectarea Constituției României, a Convenției de la Oviedo ratificata prin Lg. 17/2001 de Romania, deci face parte din dreptul intern obligatoriu de respectat, Codul de la Nurrenberg si tot absamblul legislativ incident, inseamna pentru dumneavoastră TERORISM, inseamna ca sunteti într-adevăr un premier de sorginte neofascista si solicit organelor statului roman sa va retina de urgență și conform ultimelor uzante ale Statului neofascist roman, sa fiti internat la un Spital de Psihiatrie.

Diana Iovanovici Șoșoacă: “MĂ DECLAR UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMANIEI!”, Foto: © Glasul.info

Toată lupta noastra impotriva obligativității actelor medicale, OBLIGATIVITATE INTERZISĂ DE CONVENTIA DE LA OVIEDO, CODUL DE LA NURRENBERG SI LEGEA 46/2003, PT DREPTURILE PACIENTULUI, este necesara intr-un stat in care ati abolit de peste 1 an de zile drepturile si libertatile cetățenesti, ati mituit presa plătind-o cu 70 de milioane de euro pentru a minti poporul roman, a-l tine sub teroare si a distruge psihicul si viitorul copiilor noștri.

Abuzul psiho-emotional si fizic exercitat de puterea neofascista de la București de peste 1 an de zile, a dus la cazuri de suicid in randul copiilor, adultilor, atacuri soldate cu crime, acolo unde statul si DSU -ul condus de abuzatorul principal Raed Arafat au eșuat lamentabil.

Ati ars oamenii de vii in spitale, i-ati legat si i-ati chinuit ca in lagarele de exterminare, ii intubati si ii omorati cu sange rece fara nicio sansa de supraviețuire, aplicând protocoalele omorului in masa, vaccinurile impuse de voi cu care condiționați locuri de munca, practicarea de sporturi si învățământul, omoara oameni si le altereaza starea de sănătate, iar dumneata ai tupeul sa ne faci pe noi teroriști?

Pentru toate aceste faptesi multe altele, DLE PREMIER SI TOTI CEI CARE CONDUCETI ROMANIA, SUNTETI CRIMINALI! EU, SENATOR DIANA IOVANOVICI-SOSOACA VA ACUZ DE GENOCID IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN SI SOLICIT SA FITI DE URGENTA DEFERITI JUSTITIEI SI JUDECATI INTR-UN TRIBUNAL DE TIP NURRENBERG! SI TACUISSES PHILOSOPHUS MANSISSES.”, se arată în declarația politică a senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

O familie din Botoșani acuză de malpraxis: "Tratamentul COVID și o apendicită nedepistată ne-au ucis fata! Botoșaniul ne-a ucis-o!"

vin mart. 19 , 2021
Unul dintre cazurile disperate ajunse la Iași în atenția senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă : o familie din Botoșani care aduce grave acuzații de malpraxis la adresa medicilor care au fost destul de incompetenți să “rateze” o apendicită și s-o lase netratată până la transformarea ei în peritonită și la reducerea foarte […]

Poate vă place și:

libris.ro