Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ: „România s-a răsculat și nu vă mai suportă! Revolta antirestricții COVID-19 în România”

Titlul declaraţiei politice: „Revolta antirestricții COVID-19 în România”

După un an de zile de restricţii în plină aşa-zisă pandemie, restricții care nu au dus la niciun rezultat, din contră, după instituirea obligativității purtării măștii în spaţiul public, numărul infectărilor a explodat — din pix, pentru că băieţii deştepţi de la guvernare mai trebuie să fure nişte bani, de ordinul sutelor de milioane de euro —, ne-am trezit cu şi mai multe restricții.

Că, de, dacă tot prostim poporul cu televizorul, presa mainstream fiind șpăguită cu fabuloasa sumă de 160 de milioane de euro pentru a cânta elucubraţiile puterii de la București, să mai restricționăm poporul şi mai mult, să vedem cât rezistă şi cât mai acceptă minciuna.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

După ce că Poliţia și Jandarmeria bat în români ca la fasole şi îi tâlhăresc la drumul mare pentru măști şi plimbări nocturne, aplicându-le amenzi neconstituționale, însoţite de bătăi cu vărsări de sânge, ca într-o veritabilă dictatură de tip neofascist, Guvernul, plin de o competență ce ne duce cu gândul la o amibă, se gândește că poporul rămâne prost și mai suportă o tură de restricții, mai dure, pe modelul inchizitorial, şi prelungește o stare de alertă neconstituțională, nelegală, netemsinică și ne impune și ora când să venim şi să plecăm de acasă.

Ba, mai mult, ca să fie sigur că nu plecăm, noi, cei cu copii, decretează și vacanță prelungită, întrucât două luni e prea mult, le-au obosit creierele de la învăţătură. Nu mai bine stau părinţii acasă și nici nu mai muncesc, apoi nu mai plătesc taxe şi impozite Şi îi executăm silit, le luăm casele?

Protest antirestricții, 3 Aprilie 2021, IAȘI, © Glasul.info

Pentru că şi aşa sunt prea mulţi proprietari în România, iar Uniunea Europeană ne-a atras atenţia să mai terminăm cu atâta drept de proprietate, când are nevoie de sclavi, mai ales la sparanghel şi mai ales pe timp de pandemie. E, uite că nu a fost să fie! Românul s-a cam enervat, nu de alta, dar prea multă bătaie, prea multe amenzi, vine căldura, vine vara și fără grătar și mare și distracţie la soare nu merge.

Poporul român a avut răbdare; mult prea multă. A zis că poate crede, a căutat „carcalacul” în toiul nopţii şi nu l-a găsit. Păi, cum să-l găsească, când el stă numai în spitale şi se însoţeşte cu infecțiile nosocomiale și cu protocoalele lui Arafat ducând la moarte sigură?

Când poporul a văzut cum îi sunt aruncaţi morţii în saci și duşi la groapă fără slujbă, fără familie, fără respectarea demnităţii și onoarei omului, când vede că i se profanează morții, a răbufnit. Şi bine a făcut. De zile întregi se protestează. Se scandează: „Jos Arafat!”, „Jos Guvernul!”, „Jos ză Iohannis!”, „Demisia tuturor şi alegeri anticipate!”. Puterea îi sfidează.

Ba, mai mult, trimite jandarmii şi Poliţia să le dea o mamă de bătaie și comandă folosirea muniției de război împotriva propriului popor, „Criminalii” se aude peste tot. Morţii cer răzbunare! Bătaia de joc, înjosirea românilor, minciuna plandemiei trebuie să se sfârșească. Şi după cum merg lucrurile, eliberarea va porni din România. Românii vă cer, dragi guvernanţi criminali, demisia.

Niciun oficial nu a catadicsit să coboare la protestatari. lohannis, cu geaca lui roşie, nu are de ce. Nu mai are aranjamente cu multinaţionalele şi băncile şi televiziunile ca să scoată lumea în stradă. Acum are guvernul lui, preşedintele lui şi parlamentul lui. Cu o excepție: eu sunt a poporului. Și nu mă voi lăsa până nu vă stric planul criminal, A fost nevoie să fie omorâți oameni pentru ca guvernanţii şi politicienii afacerişti să câştige bani și să vândă țara pas cu pas. Presa minte cu neruşinare şi anunţă câteva sute de oameni în stradă.

Trădătorilor! Jurnalişti de tinichea! Doi bani nu faceți cei mai mulți! Jumătate de Românie este în stradă! Autorităţile au fost avertizate de mult să înceteze cu restricțiile. Nu au ascultat. S-au crezut Dumnezei, fără să-și dea seama cum îşi sapă singuri groapa. Cred că nu realizați cât de aproape sunteţi de un război civil.

Încetați cu abuzurile, plecaţi de la putere, predați-vă justiției şi plătiți pentru crimele cu premeditare pe care le-aţi comis! Mămăliga fierbe rău şi este aproape de explozie. Eu nu v-aș dori vreodată să ajungeţi să cunoaşteţi poporui român cu adevărat. Opriţi jandarmii și poliţiştii să mai comită acte de violență împotriva copiilor și a poporului român! Opriți crimele din spitale!

Opriţi restricțiile şi redaţi poporului român demnitatea umană, drepturile și libertățile cetățenești, pentru că altfel și le va lua singur! S- a terminat! România renaște din propria cenuşă! România s-a răsculat și nu vă mai suportă! România vă spune urlând din străfundul istoriei şi suferinței: poporul este suveran! Iar voi, slugite lui!

Senator neafiliat Diana lovanovici-Şoşoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Doctorul Răzvan Constantinescu, ironic la adresa USR: “USR e din ce în ce mai mult o problemă psihică, mai mult decât una politică”

lun apr. 12 , 2021
Revoltat de ceea se întâmplă în cadrul sistemului de sănătate de când și-a băgat dracul coada acolo, pardon… USR-ul, doctorul Răzvan Constantinescu explică de ce s-a dorit distrugerea spitalului Foișor și de ce s-a ajuns la scenele revoltătoare cu pacienți aflați în stare gravă evacuați cu forța de către jandarmi, […]

Poate vă place și:

libris.ro