(VIDEO) Spectacol eminescian în Parlamentul României. Diana Iovanovici-Șoșoacă: “Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!”

(VIDEO) Spectacol eminescian în Parlamentul României. Diana Iovanovici-Șoșoacă: "Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi - nişte mişei!"

(VIDEO) Spectacol eminescian în Parlamentul României. Diana Iovanovici-Șoșoacă: "Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi - nişte mişei!"

Print Friendly, PDF & Email

Spectacol eminescian în Parlamentul României. Diana Iovanovici-Șoșoacă: “Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!”

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a recitat versuri din Eminescu, alegând unele care caracterizează perfect clasa politică a vremurilor nostre, iar când a ajuns la versurile:

“Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,

Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,

Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,

Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!”

Mihai Eminescu

Ludovid Orban s-a simțit probabil vizat de aceste versuri și uitând să-și închidă microfonul a zis cu voce murmurată: “Da se uită la mine”.

Reacții în presa mainstream

Securoizii de la Ziare.com: <<Diana Sosoaca, aluzie sexuala in plenul parlamentului catre fostul prim-ministru: “Domnule Orban, niciun minut nu rezistati!”>>

Stirileprotv.ro ( mirare mare): <<Șoșoacă l-a pus la punct pe Orban, provocând râsete: ”Nici 1 minut nu rezistați”>>

Fanatik.ro (e curios cum un site cu profil de sport atacă cu asemenea îndârjire domeniul politic): <<Scandal în Parlament! Diana Şoşoacă, un nou circ de la tribună, i-a fost tăiat microfonul. „Domnu’ Orban, dumneavoastră nici măcar un minut nu rezistați”>>

(NE) Adevărul.ro: <<Şoşoacă a recitat pasaje din „Scrisoarea a III-a” la dezbaterea PNRR în Parlament: „Asistăm la cel mai mare eşec”>>
Loading...
Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.