RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Pagina de Facebook a senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost ȘTEARSĂ!!! A câștigat cenzura progresistă?

Șoc pentru susținătorii Dianei Iovanovici-Șoșoacă! Aceștia consideră dispariția paginii o “blasfemie”!

Au trecut doar câteva zile de când senatoarea neafiliată Diana Iovanovici-Șoșoacă își exprima miercuri, pe 20 aprilie 2022, temerile legate de închiderea paginii de facebook. Ea dezvăluia la acel moment că nici măcar unul din cei care administrau pagina sa de facebook nu mai puteau face postări.

Pagina oficială de Facebook a senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă se deschidea cu un mesaj de avertizare potrivit căruia accesul la pagina urma să fie pierdut dacă se continua cu postări care aduc atingere noii ordini ideologice răspândite și sprijinite cu frenezie de către cei din BigTech.

Vineri, 22 Aprilie 2022, undeva în apropiere de miezul nopții, pagina de facebook Diana Iovanovici-Șoșoacă oficial, a fost ștearsă. Fanii senatoarei au observat imediat noua situație și au reacționat cu mesaje de revoltă pe facebook:

“Pagina oficială a lui ȘOȘOACĂ a fost desființată, asta-i blasfemie!”

apiland.ro
CATALIN sIMION

Pagina de facebook a senatoarei s-a confruntat încă de la bun început cu o multitudine de forme de cenzură, iar cei mai fanatici susținători ai cenzurării și închiderii paginii senatoarei erau cei din zona progresistă: USR, PLUS, Rezist, pro vacciniștii, activiștii și propagandiștiii pro Ucraina, etc

Acum pagina de Facebook a senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost ȘTEARSĂ!!! A câștigat cenzura progresistă?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]