După vremuri, ca trestia în vânt

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob a postat pe facebook luni, 11 aprilie 2020, două ipostaze complet diferite ale unui politician de tristă amintire de pe scena politică din România: Cristian Preda.

Este vorba de două declarații publice ale fostului băsist și udrist Cristian Preda, trecut pe la toate cloacele politice emanate de un Traian Băsescu aflat pe culmile puterii:

19 august 2011: „Mi se pare inadmisibilă hărţuirea la care e supusă Elena Udrea de către Antena 3. După ce postul i-a consacrat o bună bucată dintr-o emisiune pentru a discuta despre preţul mult umflat al unei rochii purtate cu câtva timp în urmă, jurnaliştii aceluiaşi post au decis să urmărească diverşi membri ai familiei ministrului. Dacă o persoană care ocupă o poziţie de responsabilitate publică e permanent expusă, libertatea sa de mişcare şi chiar de exprimare fiind mult restrânsă, nimic nu justifică hărţuirea rudelor sale. Ăsta nu mai e jurnalism, ci linşaj. E prea mult. Din solidaritate cu Elena Udrea, voi refuza orice invitaţie a Antenei 3, până când postul nu va prezenta scuze publice – şi celor lezaţi, şi publicului – pentru gesturile total deplasate comise în ultimele zile”. (Blog)

Crsitian Preda

11 aprilie 2022: Mediul de afaceri corupt din România a reușit să impună o vedetă a vieții noastre publice, una care a profitat mai întâi de instituția Consiliului General al Municipiului București, pe urmă de instituțiile la care au avut acces partidele din 2005. A ajuns să influențeze viața publică din România prin captarea unei părți a opiniei, prin controlul exercitat asupra ziarelor și prin apariții aproape cotidiene în media. A terminat prin a-i nărui cariera politică lui Traian Băsescu. Ea era conectată la mediile politice pesediste și la tot felul de mașinațiuni peneliste”. (Europa Liberă)

Crsitian Preda

Fi-ne-ar silă şi făcea-ni-s-ar greaţă!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 12 books


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Solidaritate "a la" Palas Mall Iași: Mâncare gratuită pentru ucraineni, iar pe amărâții din Iași nu-i lasă nici măcar să mănânce resturile lăsate de alții

mie apr. 13 , 2022
Solidaritatea progresistă, gen USR / TFL-iști / corporatiști, se oprește atunci când în locul ucrainenilor apar românii săraci și flămânzi. Dacă la tot pasul prin Palas Mall Iași vezi fel și fel de afișe și îndemnuri pentru solidaritate cu Ucraina, mergându-se de la mâncare gratuită, cafea gratuit,ă până la tot […]
Solidaritate "a la" Palas Mall Iași: Mâncare gratuită pentru ucraineni, iar pe amărâții din Iași nu-i lasă nici măcar să mănânce resturile lăsate de alții

Poate vă place și:

libris.ro