RSS
TwitterFacebookPinterest

Mita luata pe tabel, ca ea alta nu-i la fel!

Mita luata pe tabel, ca ea alta nu-i la fel!

Daca auzi multe dintre povestile legate de politicienii romani si de practicile lor crezi ca de fapt sunt povesti ale unor infractori. Dar nu orice fel de infractori domle’; astia sunt de fapt infractori organizati care tin pasul cu vremurile moderne si si-au facut pana si baze de date informatizate cu spagile si mitele incasate.

Nici macar cei de fisc nu-s asa de bine organizati ca presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu de exemplu. Acesta care a fost de curand arestat pentru luare de mita , tinea evidenta banilor primiti intr-un tabel in format electronic si verifica impreuna cu consilierul sau cat mai are de luat de la oamenii de afaceri care primeau contracte pe bani publici.

Mita luata pe tabel, ca ea alta nu-i la fel!

Iata parsivenia de care sunt in stare acesti politicieni corupti care ne tot cersesc voturie! Iata de ce nu sunt locuri de munca in Romania! Pai oare cati n-or fi dat faliment din cauza ca orice ar fi facut daca nu-i dadeau spaga sau mita lui Uioreanu nu primeau contracte pe bani publici?

Conform anumitor surse presedintele CJ Cluj nu este singurul vizat si suspectat de acte de coruptie, in vizorul celor de la DNA mai figurand inca cel putin 12 consilii judetene cu probleme.

Surse/Referinte:

http://www.realitatea.net/stenograme-horea-uioreanu-tinea-evidenta-mitei-in-tabele_1452215.html


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info