RSS

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

Cameleonicul primar al Iașului d…

Un an care ar trebui…

O rezoluție pentru admiterea Rom…

Marți, 11 decembrie …

Deputatul Remus Borza: "Este ina…

Deputatul Remus Adri…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

SCRISOARE PUBLICĂ PENTRU EROII GORJULUI!

Print Friendly, PDF & Email

SCRISOARE PUBLICĂ,

Domnului Florin Cârciumaru, Primarul Municipiului Târgu Jiu

Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu

Domnului Cosmin Popescu, Președintele Consiliului Județean Gorj

Consilierilor Județeni Gorj

Vă scriu în virtutea unui principiu care guvernează națiunile spirituale și istorice, el ar trebui să se regăsească și în gândirea domniilor voastre, doar decideți soarta gorjenilor descendenți din neam de eroi. Cer plenitudine pentru Gorj și gorjeni!

SCRISOARE PUBLICĂ PENTRU EROII GORJULUI!

Acest principiu se numește “sacralizarea memoriei” celor care au dat identitate Gorjului și românismului, au luminat calea generațiilor de pe Jiu. Vorbim despre ei la adunări sau celebrări, politicienii îi “adoră” în campanii, dar sunt absenți din calendarele noastre zilnice.

Vă cer să fiți bărbați politici în sensul istoric și să îi declarați Cetațeni de Onoare post-mortem pe Constantin Brâncuși, Ecaterina Teodoroiu, Tudor Vladimirescu. Dovediți că aveți codul onoarei și al valorilor, aceștia sunt modele morale, călăuze de urmat. Numai în felul acesta vom întregi Abecedarul Culturii și Istoriei gorjene. Puteți fi împotriva acestei idei și a acestor eroi care au dat strălucire neamului gorjenesc?

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline