libris.ro

Un nou atac din partea consilierului parlamentar impotriva marsului pentru viata: „Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru.Coalitia pentru familie, o secta medievala”

Un nou atac din partea consilierului parlamentar impotriva marsului pentru viata: „Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru.Coalitia pentru familie, o secta medievala”

Un nou atac din partea consilierului parlamentar impotriva marsului pentru viata: „Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru.Coalitia pentru familie, o secta medievala”. Dupa ce cu putina vreme in urma avuse o reactie deplasata la adresa uneia dintre femeile care se implicasera activ in organizarea evenimentului „Marsul pentru viata”, consilierul parlamentar Irina Anghel ataca din nou aceasta initiativa, precum si Coalitia pentru Familie.

„Ziaristilor de la Evenimentul zilei si Antena 3, le raspund public ca, atat timp cat nu s-au autosesizat cu privire la proiectele culturale si umanitare pe care le-am derulat, inclusiv in sfera parlamentara, nu au motive de a ma contacta pe un subiect promovat de o secta medievala, precum Coalitia pentru familie.”, scrie pe Facebook Irina Anghel, consilier parlamentar

Un nou atac din partea consilierului parlamentar impotriva marsului pentru viata: „Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru.Coalitia pentru familie, o secta medievala”

„In calitate mea, de consilier parlamentar, care militeaza pentru pastrarea rolului geo-strategic si economic al Romaniei in cadrul structurilor internationale de mentinere a pacii si libertatilor cetatenesti, va asigur ca imi continuu misiunea de perpetuare a valorilor democratice. Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru. Al meu, cu siguranta, nu va vrea in genunchi!”, mai adauga Irina Anghel intr-o postare de pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„S-a intors propaganda comunista! Desi ateii nostri se proclama „liberali” iar noi traim intr-o tara plina de biserici, mereu, mereu ei ajung sa preia poze de pe saiturile comuniste rusesti si ukrainene http://www.taxru.com/blog/2011-11-09-4810 „, scrie pe facebook Victor Dogaru

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info