RSS

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

Sondajele reale: Partidul S.O.S.…

O dezbatere tot mai …

Antiromânism la IAȘI! Cenaclul F…

Sâmbătă, pe 20 mai 2…

România este în faliment! Ce te …

România este în fali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Deputatul Daniel Gheorghe: Poate peste o sută de ani se va vorbi românește doar în șoaptă iar cine va face semnul Sfintei Cruci pe stradă va fi amendat drastic

Deputatul Daniel Gheorghe: “Poate peste o sută de ani se va vorbi românește doar în șoaptă iar cine va face semnul Sfintei Cruci pe stradă va fi amendat drastic”.

In toata aceasta zvarcoleala globalista in care se ingramadesc sa faca propaganda impotriva propriei identitati nationale, incepand de la jurnalisti, vedete, diferiti “formatori” de opinie, sportivi, oameni de cultura, si pana la politicieni, una dintre putinele voci lucide este cea a deputatului Daniel Gheorghe, care pe sub ceata si alte diversiuni raspandite de puzderia de propagandisti ai progresistilor vede exact ceea ce se ascunde cu adevarat: un viitor sumbru pregatit noilor generatii, unul care se anunta chiar mai sumbru decat cel initiat si instituit de catre bolsevism.

Intr-adevar traim niste vremuri tulburi, in care propaganda si totalitarismul cenzurii a ajuns sa fie mai abject chiar si decat in timpul regimului comunist. Din pacate mult prea putini sunt cei care sa lupte impotriva acestui curent nociv care a alterat pana aproape de radacinile sale intreaga civilizatie.

[Foto] Ap Foto Canon + cadou, 1 sept – 31 oct

Deputatul Daniel Gheorghe: “Poate peste o sută de ani se va vorbi românește doar în șoaptă iar cine va face semnul Sfintei Cruci pe stradă va fi amendat drastic”.

“Trăim în vremuri în care propaganda, de orice fel, sufocă absolut tot. De exemplu a evoca rădăcinile getice și moștenirea Daciei străbune poate fi etichetat drept discurs “naționalist retrograd” ori “ultraconservator” iar unii, mai îndrăzneți te vor face “dacopat” și “antieuropean”. Dacă nu frânăm corectitudinea politică, din fericire marginala și incipientă la noi, dar bine promovată în unele medii universitare ori chiar departamente ale unor instituții publice, poate peste o sută de ani se va vorbi românește doar în șoaptă iar cine va face semnul Sfintei Cruci pe stradă va fi amendat drastic. Primul pas spre dictatură și represiune este intoleranța față de libertatea cuvântului. Indiferent cât de bine este argumentata această cenzură și cât de subtil-intelectuale sunt mișcările de acest gen, corectitudinea politică duce doar la încălcarea libertății și punerea omului într-un țarc al exprimării dirijate și a lipsei de inovație pe care doar aerul libertății o poate motiva!”,a scris deputatul Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.

Sursa: Glasul.info

apiland.ro

Articole similare:Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]